Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lampros7

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

Lampros7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ηλεκτρολογος ειμαι,ολα πηγαινουν σωστα με τα παρκο,αυτο που θελω να κανω ειναι μονο τα τεστ pid και lid. (πρόσθεσε τονισμό στο κείμενό σου. Pavlos 33)
  2. Η μειωση εγινε σταδιακα τον τελευταιο χρονο και δεν ηταν τοσο αισθητη,ενω ο μηνας ιουνιος και ιουλιος ειναι που εγινε το"μπαμ".
  3. Τους εχω παρει τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εχουν σταματησει να προμηθευουν Renesola επειδη εκλεισε το εργοστασιο απο οπου προμηθευονταν,εστειλα email στην Renesola(τουρκια) τωρα περιμενω απαντησει μηπως καταφερω τιποτα.
  4. Οποτε να κανω τις μετρησεις και να εποικινονησω με την ιδια την Renesola(τουρκια),υπαρχει καποιος ο οποιος αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα και εβγαλε ακρη.Με οποια εταιρια εγκαταστασης φ/β εχω μιλησει λεει οτι εχει σταματησει η Renesola απο Ελλαδα.
  5. Καλησπερα στους συναδελφους,εχω παρκο φ/β εδω και καποια χρονια και η αποδοση τους εχει πεσει κατα 30%,τα πανελ ειναι Renesola,εχω μιλησει με τον προμηθευτη κτλπ και ακρη δεν βγαζω γτ λεει οτι η εταιρια ή το εργοστασιο εχει κλεισει,τι μπορουμε να κανουμε σε αυτη την περιπτωση??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.