Μετάβαση στο περιεχόμενο

naskaf

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Αγαπητε @nik ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!! Υπαρχει προβλημα αν προχωρησω σε λεβητα συμπηκνωσης και κανω την αλλαγη στο τελος ? Η πρεπει να το κανω πριν ξεκινησω ? ευχαριστω παρα πολυ!!!
  2. Καλησπερα αγαπητα μελη, Ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει προβλημα στο προγραμμα αν αντι αντλιας Θερμοτητος, προχωρησω σε εγκατασταση αντλιας θερμοτητος. Ευχαριτω παρα πολυ για τον χρονο σας!
  3. Καλησπερα σε ολα τα μελη & ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας εκ των προτερων!!! Εχει εγκριθει η αιτηση μου για το εξοικονομω κατ οικον 2 ιδία κεφαλαια ( λογω του οτι δεν μπορουσα να παρω δανειο ) & ηθελα να ρωτησω αν θα υπαρχει προβλημα με την πληρωμη των εγκαταστων. Ουσιαστικα εγω πρεπει να βαλω τις προκαταβολες που μου αντιστοιχουν και αφου ολοκληρωθουν τα εργα, μετα να πληρωθουν οι εγκαστατες. Πιστευετε οτι θα υπαρχει καποιο προβλημα ? Σας ευχαριστω παρα πολυ !!!
  4. Αγαπητα μέλη, Συγχαρητηρια για το απιστευτο forum που μεσα απο τις γνώσεις σας, η βοηθεια ειναι απλα απιστευτη! Ηθελα να ρωτησω και χρειαζομαι την βοηθεια σας ετσι ωστε να μην κανω λαθος. Εχει εγκριθεί το εξηκονομω ΙΙ και στο προγραμμα υπαρχει το ποσο των 8000 για αντλίας θερμότητος . Έπειτα απο ερευνα πιστευω οτι δεν θα μας καλύψει ( οσον αφορα τους λογαριασμούς του ρεύματος ) και ηθελα να ρωτησω αν στην θεση της αντλίας μπορω να βαλω καποιο ενεργειακό τζάκι / λέβητα Πελλετ η κατι αλλο μιας και το σπιτι μας δεν εχει κεντρική θέρμανση . Ειμαστε με τα παιδια 6 ατομα και οι χειμώνες ειναι δύσκολοι. ειναι δυνατόν να γινει αλλη εφαρμογη η πρεπει αυστηρά - εφοσον εγκρίθηκε αντλία θερμότητος - να γινει μονο αυτο; σας παρακαλω καθε βοηθεια θα ειναι πολυ σημαντική γιατι δεν θελω να κανω καποιο λαθος. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας !!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.