Μετάβαση στο περιεχόμενο

loukasG01

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

loukasG01's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ!! Κάπου ενδιάμεσα βασικά για να μην είμαι μακριά ούτε από το πανεπιστήμιο, ούτε από το κέντρο.
  2. Γειά σας και πάλι! Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω είχα μετακομίσεις και όλα τα παρελκόμενα και ξεχάστηκα.Τελικά πράγματι στην Πάτρα πέρασα, οπότε λογικά θα μείνω άμα όντως μου αρέσει το αντικείμενο, καθώς δεν με συνεπαίρνει ιδιαίτερα πια η ιδέα του να ξαναδώσω (έχω ξεχάσει και την ύλη 😂). Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας !
  3. Σας ευχαριστώ πολύ για την σημαντική βοήθεια και τον χρόνο σας!! 😁. Από όσα άκουσα και δεδομένου ότι από την μία δεν μου εγγυάται κανείς ότι θα περάσω του χρόνου ΕΜΠ και λόγω τύχης όπως ειπώθηκε 😔 και από την άλλη επειδή είναι κρίμα να σπαταλήσω ένα χρόνο, μάλλον θα μείνω εκεί που θα περάσω, ή έστω θα δω πώς είναι και θα πράξω ανάλογα στην πορεία του έτους. Πάντως κάθε περεταίρω απάντηση στο δίλημμα μου είναι επιθυμητή και ευπρόσδεκτη, αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.
  4. Καλησπέρα μέλλοντες συνάδελφοι! Ονομάζομαι Λουκάς, είμαι απο Αθήνα και έδωσα φέτος για πρώτη φορά πανελλήνιες. Η αγάπη μου για τα αυτοκίνητα και τα αεροπλάνα καθώς και το ενδιαφέρον για τις κατασκευές με οδήγησαν στο να δηλώσω ως πρώτη σχολή προτίμησης αυτή των Μηχανολόγων μηχανικών στο ΕΜΠ. Καλώς η κακώς όμως σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις για τις βάσεις, μάλλον περνάω στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών 😊😞. Δεδομένου ότι: 1) Από ότι γνωρίζω οι ΜΜ στο ΕΜΠ στον τομέα Ε.Ε.Μ.Μ ασχολουνται και με αεροπλανα και αυτοκινητα, ενώ στην πάτρα μόνο με αεροπλάνα (αεροναυπηγοί), αφού δεν έχω παρατηρήσει να υπάρχει κάποιο μάθημα σχετικό με άλλα οχήματα (πιο κοντα ο κατασκευαστικός τομέας;). 2) Το ΕΜΠ θεωρείται καλύτερο στις διεθνείς αξιολογήσεις και φαντάζομαι οτι όντας κεντρικό ίδρυμα εχει και πιο ποιοτικά εργαστήρια. ,σκεφτόμουν μήπως ξαναέδινα Πανελλήνιες για να περνούσα στους ΜΜ στο ΕΜΠ, ο οποίος ήταν και ο αρχικός μου στόχος. Εσείς τι λέτε, αξίζει να ξαναπροσπαθήσω για την Αθηνα, ή η αντίστοιχη σχολή στην Πάτρα μου προσφέρει εφάμιλλες γνώσεις για το συγκεκριμένο αντικείμενο; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Υ.Γ: Προφανώς το ΕΜΠ διευκολύνει και την οικογένεια μου οικονομικά αλλα εστιάζω κυρίως στα άλλα δύο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.