Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

cobostas

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by cobostas

  1. Μια απο τα ίδια: 1. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα πόρων στην Περιφέρειά σας. Η αίτησή σας δεν μπορεί να υποβληθεί οριστικά. Δυτική Ελλάδα καπουτ! είναι που τις βαλαμε μέσα και γέμισε.... 7 ωρες τοσα ατομα δεν βαλαμε καμμια και τελειωσαν οι πόροι!!
  2. Δεν φταίει κανείς, εμείς φταίμε που ασχοληθήκαμε με αυτην την βλακεία ενώ ήταν σχεδόν αναμενόμενο το σημερινό! 7,5 ώρες πάνω στον υπολογιστη και δεν πέρασα καμμια ουτε εγω αλλα ουτε και οσοι ειναι εδω μέσα. Κατα τα άλλα εξαντληθηκαν οι πόροι στην Δυτικη Ελλάδα. Ωραίο και αυτό!! Ευτυχώς που δουλεψε την πρώτη μιαμιση ώρα και περάσαμε 1-2. χαχαχαχ!! Καραγκιοζιλίκια!
  3. Για το γραφείο μου που νοικιάζω ως επαγγελματική μου στέγη, μπορώ να κανω ΠΕΑ για λογαριασμο του ιδιοκτήτη, για ανανέωση του Μισθωτηρίου? Μπορεί να μην θέλει ΠΕΑ στην περίπτωση ανανέωσης αν ερμηνεύω σωστά την 172335/16-02-2016 Εγκύκλιο αλλά σε περίπτωση που πρέπει να υπάρχει ΠΕΑ, μπορω να το κάνω εγώ?
  4. @ΜΑΚΑΡ Δεν λέει πουθενα κάτι τέτοιο το Π.Δ., ούτε εγώ με αυτά που είπα-εννοήσα οτι "ΜΟΝΟΝ τα γήπεδα που βρίσκονται σε ζώνη μπορούν να θεωρηθούν άρτια κατά παρέκκλιση ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα που βρίσκονται εκτός ζώνης και απαλλοτριώνονται ... έχασαν !!!" Για όλα τα γήπεδα υπάρχουν παρεκλίσεις με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις. Σε αυτό συμφωνούμε, στο μόνο που βλέπω οτι υπάρχει διαφωνία είναι για το 24.4.1977 αν ισχύει και για τα γήπεδα που είναι εντός ζώνης και για αυτά που είναι εκτός. Με άλλα λόγια στην ερμηνεία της παραγράφου 2γ
  5. Πιστεύω πως έχει γίνει κάποια σύγχυση με τις ημερομηνίες! Στο Π.Δ. 24/31-5-1985 (ΦΕΚ270Δ') και συγκεκριμμένα στο άρθρο 1 παράγραφος 2 αναφέρει τις παρεκκλίσεις της εκτός σχεδίου δόμησης και λέει ξεκάθαρα και χωρίς ανάγκη επεξηγήσεων ότι: α) "Τα κείμενα εντός της ζώνης των πόλεων, κώμων και οικισμών, τα οποία είχαν κατα την 24.4.1977 ημέρα δημοσίευσης του απο 5.4.1977 Π.Δ.(ΦΕΚ 133Δ) ελάχιστον εμβαδό 2.000 μ2" β)"Τα γήπεδα που κατά την ημέρα δημοσίευσης του παρόντος Π.Δ. έχουν πρόσωπο σε Διεθνείς, Εθνικες, Επαρχιακές, Δημοτικές και Κοινοτικές οδούς, καθώς και σε εγκαταλελειμένα τμήματα αυτών και σε σιδηροδρομικές γραμμές και εφόσον έχουν: αα)Τα γήπεδα που υφίστανται κατά την 12.11.1962...... ελάχιστο εμβαδό 750 μ2 ββ)Τα γήπεδα που υφίστανται κατα την 12.9.1964 .... ελάχιστο εμβαδό 1200 μ2 γγ)Τα γήπεδα που υφίστανται κατά την 17.10.1978 .... ελάχιστο εμβαδό 2000 μ2 δδ) τα γήπεδα που δημιουργήθηκαν μετά την 17.10.1978 .... ελάχιστο εμβαδό 4000 μ2" Άρα Thanar στην περίπτωση σου που το αγροτεμάχιο σου είναι εκτός σχεδίου-οικισμού, εκτός ζώνης οικισμού, εκτός γενικότερα... δεν εμπίπτεις στην παράγραφο 2α(μιας και είσαι εκτός ζώνης) αλλά σε οποιαδήποτε από τις περιπτώσεις της παραγράφου 2β ανάλογα με την ημερομηνία δημιουργίας του αρχικού σου οικοπέδου. Διαβάζοντας ωστόσο την παράγραφο 2γ λέει ότι: Άρτια και οικοδομήσιμα γήπεδα που απομειούνται συνέπεια απαλλοτριώσεων ή διανοίξεων διεθνών, εθνικών ή επαρχιακών οδών θεωρούνται άρτια και οικοδομήσιμα εφόσον μετά την απομείωση αυτή έχουν τα όρια της αρτιότητας και τις λοιπές προϋποθέσεις των γηπέδων των προηγούμενων περιπτώσεων α και β. Με λίγα λόγια η παράγραφος 2α δεν "παίζει" σε καμμία περίπτωση μιας και δεν τηρείς τις προϋποθέσεις "τα κείμενα εντός της ζώνης των πόλεων...."
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.