Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατερινα1357

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Κατερινα1357

  1. Θα ηθελα επιπλεον να ευχαριστησω ιδιαιτερως το μελος dryianni για την ολως κατατοπιστικη απαντηση του
  2. Καταρχην να ευχαριστησω τον antloukidis για την απαντηση του. Παροτι δεν ειμαι μηχανολογος οποτε δεν εχω τις απαιτουμενες γνωσεις (ειμαι δικηγορος) εκανα ωστοσο μεγαλη ερευνα στο διαδικτυο προκειμενου να εχω μια πρωτη αποψη (αρθρα, μελετη ΕΜΠ, κλπ). Εν συνεχεια ζητησα απο τρεις διαφορετικους μηχανολογους - πωλητες ΑΘ, να κανουν εκτιμηση των αναγκων τοου σπιτιου. Οι δυο εξ αυτων προτειναν ΑΘ χαμηλων και μεσαιων θερμοκρασιων, ο δε τριτος προτεινε υψηλων θερμοκρασιων. Ολοι προεβησαν σε επι τοπου αυτοψια με τις απαραιτητες μετρησεις. Ενοψει της διαστασηςτων αποψεων και γνωριζονταςτο παρον forum, θελησα να μεταφερω τον προβληματισμο και εγω διοτι βρεθηκα προ αδιεξοδου. Σαφως και δεν θεωρω την αγορα ΑΘ ως αγορα ενος Ψυγειου, (αν και οταν προσφατα αναγκαστηκα να αντικαταστησω το ψυγειο μου, εκανα σοβαρη ερευνα και οχι βασει χρωματος ντουλαπιων). Ο προβληματισμος μου εγκειται στο κατα ποσο ειναι καταλληλη ειτε η χαμηλων ειτε η υψηλων θερμοκρασιων οταν οι πλεον αρμοδιοι προς τουτο διαφωνουν. Ευχαριστω και παλι.
  3. Θελω να αγορασω αντλια θερμοτητας για το σπιτι . Ειναι 120 τμ, Αττικη, τελευταιος οροφος, απο ολες τις πλευρες ελευθερο, καλη μονωση ταρατσας, διπλα τζαμια, δυτικος προσανατολισμος, κατασκευη 2002. Τι θα μου προτεινατε οσον αφορα την μαρκα και το ειδος (χαμηλων, μεσαιων η υψηλων θερμοκρασιων); ευχαριστω σε καθε περιπτωση Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.