Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

gvs

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gvs's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. χαιρετώ την ομάδα, διαβασα μια εγκυκλιο που αναφερει οτι εξισωνονται οι εισφορες των μισθωτων μηχανικων με τους μισθωτους δικηγορους. Αυτό επι της ουσίας σημαίνει ότι η εισφορά επικουρικής ασφάλισης απο 3,25% γινεται 21 ευρω, το οποιο ειναι επισης ενα ευχαριστο νεο. Με αναδρομικη ισχυ απο 1/1/2020 Γνωρίζει κανείς κάτι άλλο?
  2. προσωπικά και σε μένα, και για τον μήνα Απρίλιο, οι κρατήσεις μου ηταν 19.75% . Καμία αλλαγη. Οπως λες παναη312 πάει 1,5 χρονος και τίποτα. ανδερασ-π μου κάνει εντύπωση, να ειναι θεμα λογιστηρίου εταιρίας....μακάρι να ειναι τόσο απλό για όλους, άλλα δύσκολα.
  3. προσωπικά και τον μήνα Ιανουάριο οι κρατήσεις μου παρέμειναν στο 19,75. τιποτα. ψηφιζονται οι νόμοι και δεν εφαρμόζονται μου φαίνεται.
  4. γεια σου Στέφανε, Επειδή και για τον μήνα Νοέμβρη οι εισφορές παραμένουν 19,75 επι ολου του μεικτού μίσθου, μηπως γνωρίζεις αν η νέα κυβέρνηση ακύρωσε την μείωση εισφορών που λέγαμε? ή απλά περιμένουμε τα καινούρια λογισμικά?
  5. χαιρετώ την ομαδα, Δυστυχώς και για τον μήνα Οκτώβριο οι εισφορές μου παραμένουν στο 19,75%. Δεν έχει υπολογισθεί ακόμη η μείωση δηλαδή. Γνωρίζει κάποιος τιποτά νεότερο? ευχαριστώ
  6. τα ιδια και για τον μηνα Σεπτεμβριο. καμια διαφορα στις εισφορες. θελω να ελπιζω οτι με την αλλαγη της κυβερνησης, δεν αλλαξε κατι πανω σε αυτο και ισχυει η μειωση. περιμενουμε.. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  7. χαιρετε συναδελφοιο, εχουμε κατι νεοτερο για το συγκεκρμενο θεμα? (εισφορες μισθωτων μηχανικων) και για τον μηνα αυγουστο το λογιστηριο της εταιριας μου, συνεχιζει να μου κραταει περιπου 20% για το ταμειο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.