Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

seven

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλήμερα σας Πέρυσι έριξα τα μπετά σε μια οικοδομή που η άδεια τις ήταν από το 2012 Στο υπόγειο κανονίσαμε με τον μηχανικό να κάνουμε μια γκαραζόπορτα και να κάνουμε μια ανεθεωρηση στο τέλος όταν είναι ώρα να πάρουμε το ρεύμα μου. Η τράπεζα μου έκοψε την έγκριση και είπε ότι είναι παράνομο . Αναγκάστηκα έκλεισα γκαραζοπορτα και άνοιξα την κανονική πόρτα, όμως υπάρχουν και άλλες αλλαγές που θέλω να κάνω και η τράπεζα μου είπε ότι δεν γίνετε να μου δώσει το δάνειο αν πρώτα δεν κάνω αναθεώρηση άδειας (την προχωράει ο μηχανικός μου άλλα αργεί μου είπε για έξι μήνες). Επίσης μου είπε ενώ μου είχαν πει ότι θα δώσουν τα λεφτά σε τρεις δόσεις, τώρα μου λένε ότι ναι ....άλλα..... για να πάρεις την δεύτερη δόση θα πρέπει να έχεις τελείωση και δέκα με δεκαπέντε χιλιάδες παραπάνω από αυτά τις πρώτης δόσεις για να πάρεις την επόμενη. θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος αν αυτά γίνονται σε όλες τις τράπεζες η μόνο σε αυτήν, Και με την άδεια επειδή είναι παλιά και λήγει στις 31/12/22 αν δεν έχω προλάβει να την τελειώσω και επειδή ήδη έχω πάρει μια αναθεώρηση λέτε να υπάρχει πρόβλημα?
  2. Ευχαριστώ πολλή Παύλο δυο ερωτήσεις ακόμα θα έχω ελεκτη δόμησης, και για αλλαγή ονόματος στην άδεια γίνεται .
  3. Καλησπέρα σας παιδιά το 2003 ένας μηχανικός μου έβγαλε μια άδεια 200τμ με μια αναθεώρηση το 2007 για άλλα τέσσερα χρονιά η άδεια έληγε τον 6 του 2011 πήγα στον μηχανικό που μου είχε βγάλει την άδεια και μου είπε ότι πρέπει να βγάλω νέα τελικά ισχύει βρε παιδιά ακόμα και τη μπορώ να κάνω να πάω σε άλλον μηχανικό δεν είχαμε ξεκινηση καμιά εργασία άλλα δεν θυμάμαι κάτι είχαμε πλήρωση στο ΙΚΑ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.