Μετάβαση στο περιεχόμενο

giakar

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Υπάρχει air condition στο δωμάτιο? Ίσως σε εκείνο το σημείο που έχει γίνεται τρύπα για να ενωθεί με την εξωτερική μονάδα να περνάει καπνός από κοντινή καμινάδα που έχει διαρροή. Ιδανικά θα πρέπει ο γείτονας να μονώσει τη καμινάδα.
  2. Καλησπέρα και Καλη Χρονιά! Σε κοινόκτητο δώμα σε αποκλειστική όμως χρήσης ενός ένοικου, τα όποια εξοδα προκύψουν για συντήρηση/ επισκευή κλπ. βαραίνουν όλη τη πολυκατοικία η εκείνον που έχει την αποκλειστική χρήση? Μπορείτε να με παραπέμψετε στο σχετική νομοθεσία? Η αποκλειστική χρήση ορίζεται ξεκάθαρα στη σύσταση της πολυκατοικίας και έχει μεταγραφεί στο δήμο. Σας ευχαριστώ πολύ
  3. Καλημέρα στη παρέα. Μενω στο τελευταίο όροφο μια πολυκατοικιας και ένα μεγάλο μέρος της ταράτσας (περίπου 50%) μου ανήκει σύμφωνα με τα σχέδια και η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο μέσα από τη κατοικία μου. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσω μόνωση (στεγανοποίηση και θερμομόνωση) σε αυτό το κομμάτι τα έξοδα βαρύνουν μόνο εμένα η επειδή πρόκειται για κέλυφος της πολυκατοικίας διαμοιράζονται σε όλη τη πολυκατοικία; Ευχαριστω.
  4. Ο πελάτης μου θα κάνει ακριβώς αυτο που αναφέρετε αγαπητέ didonis. Οπως αναφέρω και πιο πάνω η πισίνα ηταν γεμάτη ολα αυτα τα χρόνια οπότε επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι. Πολύ πιθανό επίσης η σωστή στατικότητα της πολυκατοικίας νά εχει υπολογιστεί με γεμάτη τη πισίνα. Η ερώτηση μου είναι αν ειναι υποχρεωτικό από το νόμο και πρέπει να γίνει πριν ακόμα λειτουργήσει η πισίνα η μπορεί αυτά τα δύο να τρέξουν παράλληλα. Κυριώς το ρωτάω γιατί αυτη τη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν προλαβαίνει να τρέξει τη διαδικασία με το τεχνικό γραφείο παρα μόνο όταν με το καλο επιστρέψει.
  5. Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Οχι δεν ειμαι συνάδελφος. Συμφωνω και εγώ ότι είναι απαραίτητη, προβλέπεται όμως από το νόμο? Δηλαδή, είναι υποχρεωτικό να γίνει άμεσα ή μπορεί να γίνει και σε μετέπειτα χρόνο? Ο ιδιοκτήτης δεν φαινεται να βιάζεται αφού η πισίνα γέμιζε έτσι και αλλιώς με νερό της βροχής, δεν θα αλλάξει κάτι δηλάδη όσον αφορά το φορτίο στο κτίριο, τουναντίον την μόνωσε κιόλας. Σκοπεύει να βάλει τη πισίνα σε λειτουργία αφού την εφτιαξε και να ξεκινήσει αμέσως μετά τις διαδικασίες ελέγχου στατικότητας.
  6. Καλησπέρα, Σε οικοδομή του 1978 είχε προβλεφτεί πισίνα στη ταράτσα, κανονικά μέσα στα σχέδια απολύτως νόμιμη και δηλωμένη. Ο πελάτης μου θέλει να τη χρησιμοποιήσει πάλι, αφού πραγματοποίησε τη κατάλληλη μόνωση. Θα χρειαστεί κάποιο άλλο χαρτί - άδεια? Ευχαριστώ. Αν είσαι μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.