Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Dimitris Protopapas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Dimitris Protopapas

  1. Τα παράπονα στον κατασκευαστή. Το σπίτι όταν αγοράστηκε ήταν έτοιμο. Δεν υπάρχει ούτε μισό τετραγωνικό κήπου που δεν είναι κοινόχρηστο. 80-100.000😝😝. Με αυτά τα χρήματα δεν αγοράζεις ούτε υπόγειο στο γέρακα
  2. Καλησπέρα σας, μένω στο γέρακα Αττικής σε μεζονέτα 2οροφη. Περιμετρικά το σπίτι δεν ακουμπάει με κανένα άλλο σπίτι και ο προσανατολισμός ειναι βόρειο ανατολικός. Τα τελευταία 4 χρόνια δουλεύαμε ενεργειακό τζάκι-καλοριφέρ αλλά η ζέστη δεν ήταν παντού (πάνω - κάτω) η ίδια. Σκεφτόμουν για αγορά επιτοιχιου λέβητα αερίου αλλά με μπουκάλες μάλλον προπανιου ή υγραερίου ή δεν ξέρω τι. Το σπίτι είναι κατασκευής του 2009 με δίπλα τούβλα και νταου 3cm πάχος ανάμεσα τους περίπου 150 τετραγωνικά μέτρα. Πριν ξεκινήσω την έρευνα για το μέγεθος που αναλογεί στο σπίτι συνυπολογιζοντας απώλειες κλπ θέλω να μάθω την κατανάλωση περίπου που θα έχει ο συγκεκριμένος καυστηρας. Αν υποθέσουμε ότι θα δουλεύει 24ωρες το 24ωρο στους 18-20 βαθμούς. Θα λιώσω στο πήγαινε έλα να γεμίζω μπουκάλες κάθε λίγο και λιγάκι και αν ναι κάθε πότε περίπου. Δεν μπορεί να μπει δεξαμενή λόγο προϋποθέσεων (αυλή - κήπος - 3 μέτρα περιμετρικά ελεύθερος χώρος που ζητάνε) Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί αυτό τον τρόπο θέρμανσης να με καθοδηγήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.