Μετάβαση στο περιεχόμενο

cara

Members
  • Περιεχόμενα

    59
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.400 profile views

cara's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έτσι ακριβώς, απλά εμένα με αφορά μόνο το ισόγειο. Αυτό που θέλω να μάθω είναι εάν για τη μεταβίβαση απαιτείται η συναίνεση ή όχι, εάν έχει αλλάξει κάτι στον Ν4495. Το έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι.
  2. Έγιναν και στον όροφο, η οικοδομή έχει κατασκευαστεί μικρότερη σε σχέση με την άδεια. Είναι αποθήκη και έχει όντως δική της είδοδο. Υπάρχει όμως είσοδος και από τον χώρο που αναφέρω εγώ ως κοινόχρηστο. Να ρωτήσω κάτι άλλο, εάν δεν είναι κοινόχρηστος χώρος, και πάλι για τροποποίηση της σύστασης δεν απαιτείται συναίνεση, αφού έχει μεγαλώσει η άλλη ιδιοκτησία εις βάρος της δικής μου?
  3. Επειδή είναι μικρότερο, γι αυτό κάνω τη διαφορετική διαμερισμάτωση. Ξάχνω να βρω εάν υπάρχει κάτι καινούργιο στον Ν4495 για να μπορεί να γίνει μεταβίβαση , χωρίς να είναι απαραίτητη η συναίνεση του άλλου ιδιοκτήτη για την αλλαγή του κοινόχρηστου χώρου.
  4. Καλησπέρα Δημήτρη, στην είσοδο του κτιρίου υπάρχει κλιμακοστάσιο για την πρόσβαση στον επάνω όροφο. Ο χώρος αυτός έχει μεγαλώσει σε σχέση με τα σχέδια της Ο.Α και έχει μικρύνει η ιδιοκτησία μου.
  5. (από μεταφορά. Pavlos33) Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε διώροφο κτίριο, το ισογειο: έχει κατασκευαστεί μικρότερο σε σχέση με την άδεια έχει μεγαλώσει ο κοινόχρηστος χώρος εις βάρος του κτιρίου το ρυθμίζω ως διαφορετική διαμερισμάτωση. Η ερώτησή μου είναι για να μεταβιβαστεί χρειάζεται και συναίνεση και των άλλων ιδιοκτητών? Ή δεν απαιτείται?
  6. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω εάν η επιφάνειας της απόληξης κλιμακοστασίου στο δώμα συμπεριλαμβάνεται στον υπολογισμό των αμοιβών
  7. Μήπως έχει κανείς blocks για εξοπλισμό κομμωτηρίου (λουτήρες, καθρέπτες κ.α) ?
  8. Για αλλαγή κουφωμάτων, μόνωση στέγης και μόνωση εξωτερικών τοίχων
  9. Σε σπίτι που έχει βγει άδεια για αντικατάσταση στέγης θα μπορούσε να ενταχθεί στο πρόγραμμα, εαν πληρεί τις προυποθέσεις κατηγορία < Δ και εάν με τις επεμβάσεις αλλάζει κατηγορία ή είναι 30%του Κ.Α ?
  10. Στο έντυπο VII είναι απαραίτητο να συμπληρώσουμε τα στοιχεία του αναδοχου?
  11. Υπάρχει περίπτωση αγροτεμάχιο που είναι στον αναδασμό από το 1966 να μην είναι Γη υψηλής παραγωγικότητας?
  12. Σαν ελεγκτής δόμησης πρέπει να φέτος να καταθέσω πόθεν έσχες?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.