Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ellh.gr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα!σε οικοδομική άδεια που δεν έχει κλείσει ακόμα του 12, η μελέτη θέρμανσης ήταν για καυστήρα πετρελαίου αλλά τώρα θέλω να βάλω εποιτηχιο λέβητα αερίου(σε εξωτερικό χώρο) ,ρώτησα μια μηχανολόγο και μου είπε δεν χρειάζεται νέα μελέτη αλλά ο μηχανικός μου δεν είναι σίγουρος ...μπορεί κάποιος με ανάλογη περίπτωση να βοηθήσει;
  2. Οι πολεοδομικές κανόνες είναι οι ίδιοι από παλιά,διάβασα την τότε απόφαση του νομάρχη που ισχύει μέχρι σήμερα. σε αυτον τον δρόμο που σας λέω όλοι έχουν αφήσει 4-5 μέτρα δρόμο μόνο,μηπως έχει να κάνει ότι αυτός ο δρόμος έχει χαρακτηριστεί σαν ρέμα και ο μηχανικός δεν το ήξερε;δηλαδή στο παλιό συμβόλαιο τον γονέων μου γράφει" 4 μέτρα ρέμα "
  3. Ευχαριστώ για τις απαντησεις!το ξέρω ότι μεταξύ κάθετων δεν επιτρέπεται περίφραξη παρά μόνο με φυτα ,το διάβασα στο φορουμ.γτ όμως στον ίδιο ακριβώς δρόμο που είναι η κάθετη ιδιοκτησία και στα άλλα σπίτια που είναι πάλι στον ίδιο δρόμο να έχει πλάτος (ο δρόμος ) 4-6 μέτρα και εμένα λέει να αφήσω 7 μετρα...αυτό ρωτάω γτ μου φάνηκε περίεργο
  4. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα! αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω κολλήσει. Είμαι σε διαδικασία αίτησης ρεύματος και θέλω να περιφράξω για να βάλω πάνω το ρολόι της ΔΕΗ. Στο οικόπεδο είναι δύο κατοικίες (κάθετη ιδιοκτησία).έχει περίφραξη με μπετό ως ένα σημείο και έχουν μείνει ακόμα 7-8 μέτρα που είναι η πρόσοψη του σπιτιού μου για να τελειώσει ο τοίχος. Mέχρι ένα σημείο ο δρόμος είναι άσφαλτο και 6 μέτρα πλάτος, αλλά από το σημείο που θέλω να το τοίχο είναι χωματόδρομος 4 μετρα πλάτος. Kανονικά δεν πρέπει να συνεχίσω τον τοίχο από εκεί που είχε μείνει; Ο μηχανικός μου λέει ότι πρέπει να αφήσω 7 μετά πλάτος δρόμου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.