Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panos Voukalelis

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Panos Voukalelis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γειά σας, Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και θέλω να μάθω να φτιάχνω μελέτη φυσικού αερίου, ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο βιβλίο η σαιτ η κάποιο πρόγραμμα που θα με βοηθήσει. Η κάποιο παράδειγμα η να με βοηθήσει ?
  2. Γειά σας είμαι μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε και θέλω να κάνω έναρξη άμεσα. Τώρα θέλω να μου πείτε τους κωδικούς ΚΑΔ που μπορώ σαν μηχανολόγος να δηλώσω. δεν κατάλαβα ακριβώς τι γινεται με το ΚΑΔ. Εγώ θέλω να έχω υπογραφή συμβουλός έργου στα εξοικονομώ και την εργολαβία των εργασιών μπορεί κάποιος να με βοηθήσει άμεσα παρακαλώ.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι έχω μια απορία και θα χρειαστώ λιγο βοήθεια, Για να γίνει κάποιος ενεργειακός επιθεωρητής τάξης Β/Γ στα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού τι χρειάζεται. Ξέρω θέλει για κτιριακά 25 πεα και 5 ΠΕΑ καταστημάτων αλλά για Εν. Επιθεωρητής συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού δεν γνωρίζω. Επίσης δε ξέρω εάν πάρω και τις 3 άδειες του ενεργειακού επιθεωρητή και κάνω τα ΠΕΑ μετά ανεβούν και τα 3 τάξη Β-Γ αντίστοιχα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
  4. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα. Είμαι Μηχ. Μηχανικός Τ.Ε. Ξέρει κάποιος να μου πει εάν μπορώ να βγάλω Γ τάξης ως Εν.Επιθεωρητής και αν ναι μπορώ και στις 3 κατηγορίες(Κτιρίων,Κλιματισμού και Θέρμανσης);
  5. Γεια σας ειμαι νεος Μηχανολογος μηχανικος Τ.Ε και θελω να ανοιξω τεχνικο γραφειο γνωριζει καποιος να μου πει ακριβως τι δικαιωματα εχω και τι μελετες μπορω να υπογραψω ?(ΗΜ πυρασφαλειας μηχανολογικες κλιματισμου εξαερισμου κεντρικης θερμανσης κ.ο.κ) εαν χρειαζεται μπορω να στειλω τα δικαιωματα του πτυχιου μου Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Ενεργειακής απόδοσης κτιρίων Συστημάτων κεντρικής θέρμανσης και θερμομόνωσης Κατανομής δαπανών κεντρικής θέρμανσης (χιλιοστά θέρμανσης) Κλιματισμού και εξαερισμού Δικτύων καυσίμων αερίων, όπως φυσικό αέριο και υγραέριο (LPG) Δικτύων ηλεκτρολογικών ισχυρών και ασθενών ρευμάτων Ενεργητικής πυροπροστασίας και πυρόσβεσης
  6. Τώρα ξεκινάω ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις . Εννοώ μετά τις παρεμβάσεις για να βγάλεις άδεια Μικρής κλίμακας χρειάζεται μελέτη θέρμανσης η τεχνική έκθεση . Εάν μπορούσατε να μου πείτε ποια προγράμματα ακριβά να ψάξω να πάρω θα με βοηθήσατε πολύ ευχαριστώ Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
  7. Γεια σας ειμαι Μηχανολογος Μηχανικος Τ.Ε και θα ξεκινησουμε με ενα φιλο μου ΠΜ το καινουργιο Εξ οικονομω για αδεια μικρης κλιμακας χρειαζεται μελετη θερμανσης μπορει να μου πει καποιος πως να την βγαλω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.