Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κώστας Δούλης

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Κώστας Δούλης

  1. Όχι αλλά από ότι καταλαβαίνω για να κινηθούν πιο γρήγορα οι καταστάσεις ίσως χρειαστεί.Δηλαδή πρέπει πρώτα να γίνει το κακό σε αυτή τη χωρά και μετά το κράτος να πάρει μέτρα?
  2. Καλημέρα,επανέρχομαι μετά από σχεδόν 2 χρόνια με δικηγόρους και ταλαιπωρία.Συγκαλέστηκαν 2 συποθα και τα 2 είχαν την ίδια ετυμηγορία πως το καθ εξής αυθαίρετο στο μπαλκόνι είναι επικίνδυνο και κατεδαφιστέο.Η διευθύντρια της πολεοδομίας όμως άφησε να εννοηθεί οτί αφού πάει στην αποκεντρωμένη δοιίκιση ΙΣΩΣ να μην κατεδαφιστεί. Και έρχομαι τώρα εγώ να ρωτήσω τους ειδικούς και αν θέλετε με βοηθάτε. Ποια είναι η διαδικασία αφού πάει στην αποκεντρωμένη? Υπαρχεί περίπτωση να μην κατεδαφιστεί και απλά η κυρία που το έχει να πληρώνει μόνο τα πρόστιμα που της επιβλήθηκαν? Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη αν γίνει ένα μπαμ στο λεβητοστάσιο?Η πολεοδομία με παρεπέμψε στην πυροσβεστική και η πυροσβεστική μου είπε πως δεν είναι δικό της θέμα.Η πολεοδομία δεν έχει την ευθύνη? Ευχαριστώ εκ των προτερών για όποια βοήθεια. ΥΓ: να σημειώσω πως μιλάμε για λέβητα πετρελαίο σε μπαλκόνι.
  3. Επανέρχομαι στο θέμα διότι μετά απο τόσο καιρό ήρθε να το ελέγξει η πολεοδομία και το έκρινε όχι μόνο παράνομο αλλά και επικίνδυνο με τσουχτερά πρόστιμα και εννόειται κατεδαφίσιμο εντός ενός ορίου.Βέβαια από ότι κατάλαβα έγινε ένσταση κάπου σε μια αρμόδια αρχή που θα έρθει να το ξανακοιτάξει ως επιτροπή για να κρίνει αν θα είναι οριστικά κατεδαφίσιμο.Πάντως απο την πολεοδομία μου είπαν πως δεν υπάρχει ούτε 1% περίπτωση να τους το άφησουν αυτό στο μπαλκόνι.
  4. Είστε εριστικός και αγενής από το πρώτο ποστ σας αλλά δεν έδωσα σημασία,θέλετε να μου πείτε πως τα κλιματιστικά είναι το ίδιο με το λεβιτοστάσιο στο μπάλκονι?Δηλαδή όλος ο κόσμος που έχει κλιματιστικά έπρεπε να πάρει άδεια απο την πολεοδομία?
  5. Δεν υπάρχουν ηλιακοί δικοί μας και ούτε καμινάδες,κάθε άλλο οι από πάνω πρέπει να έχουν και τζάκια με καμινάδες άλλα σταμάτησαν να τα ανάβουν αφού έβαλαν τον λέβητα στο μπαλκόνι.Εμείς το μόνο που έχουμε είναι κλιματιστικά.
  6. Μετά το 2011 δημιουργήθηκε. Εγώ που ενοχλήθηκα στο μπαλκόνι μου είμαι νόμιμος και δεν έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα σε άντιθεση με τον κύριο.
  7. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Καλησπέρα και συγγνώμη καταρχήν εάν ποστάρω σε λάθος μέρος. Ας τα πάρουμε από την αρχή,ο απο πάνω γείτονας έβαλε λεβιστοστάσιο στο μπαλκόνι χωρίς να πάρει έγκριση από κανένα ιδιοκτήτη. Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αυτό που έκανε είναι νόμιμο? Από ότι φαίνεται έχει δημιουργήσει ένα μικρό σπιτάκι στο μπαλκόνι και εκεί μέσα βρίσκεται ο λέβητας και η δεξαμενή. ΥΓ: Δεν υπάρχει καταστατικό πολυκατοικίας εδώ και 25 χρόνια. ΥΓ: Από το λίγο που έψαξα μόνος μου πρέπει να πάρει άγκριση απο όλους τους ιδιοκτήτες και να πάρει και έγκριση από την πολεοδομία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.