Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Avla

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Avla's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή σου.
  2. Στο γραφείο έτσι είναι απλώς ακούω ότι το ποσό 840 θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο από θέμα ωραρίου κυλιόμενης βάρδιας και συνθήκες εργασίας. Παρόλα αυτά τείνω προς το εργοστάσιο απλώς είμαι πολύ επιφυλακτικός για την επιλογή μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όποιος γνωρίζει περαιτέρω ας αφήσει ένα σχόλιο, ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα σας είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ. Τελειώνοντας τις σπουδές μου έκανα πρακτική σε τεχνικό γραφείο που εκπονεί άδειες γενικά για κτηριακά αλλά ασχολείται και με φωτοβολταϊκά. Συνεχίζω να βρίσκομαι εκεί από τον Ιούνιο που ορκίστηκα και τώρα τον Οκτώβριο μου έκαναν σύμβαση στα 598 καθαρά. Πριν κάνα μήνα έψαχνα δουλειά γτ με είχαν ανασφαλιστω και γενικά δεν αντλούσα και καμιά ιδιαίτερη σημασία εκεί μέσα και άρα ένιωθα να μην υπάρχει εξέλιξη. Στο ίδιο διάστημα που έψαχνα δουλειά είχα πάει για συνέντευξη σε βιομηχανία και φεύγοντας περίμενα πως δεν έχω ελπίδες..μου τηλεφώνησαν πριν κάτι μέρες πήγα από το γραφείο τους και τελικά με δέχτηκαν. Χάρηκα πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή γιατί θα ήθελα να έφευγα από το γραφείο.Δουλεύουν 8ωρο 5 μέρες στα 7 με κυλιόμενες βάρδιες. Έδωσα τα χέρια όμως από εκεί και πέρα χώρις να έχω υπογράψει κάτι ακόμα. Μισθός στα 840 καθαρά. Όμως ακούω ότι θα είναι πολύ δύσκολα γενικά η δουλειά στη βιομηχανία και ότι η αμοιβή θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη.Ειμαι σε ένα δίλημμα στο τι από τα δύο να επιλέξω.Ειμαι 24 χρόνων και θα ήθελα από άτομο που έχει δουλέψει σε βιομηχανία αν αξίζει να πάω και να αφήσω το γραφείο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.