Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Vardas Konstantinos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Vardas Konstantinos

  1. Εχω διαβάσει αρκετές απο τις συζητήσεις που υπάρχουν στο forum και εχω βρει σημαντικές πληροφορίες. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
  2. Εννοείται ότι έχω ψάξει σε φορούμ και σε ιστοσελίδες που είναι Άγγλοι μηχανικοί. Δεν νομίζω όμως να είναι κακό να ρωτήσω και την γνώμη μηχανικών που έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα αλλά δουλεύουν στην Αγγλία. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Είναι εξαιρετικά σημαντικές για το ξεκίνημα εδώ. Ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω και από την εμπειρία σας πως βλέπετε την κατάσταση με τους μηχανικούς στη Αγγλία, υπάρχει ζήτηση;
  4. Χαίρετε στην ομάδα Τελειώνω μηχανικός περιβάλλοντος τον ερχόμενο Φεβρουάριο και πλέον εχω μετακομίσει στην Αγγλία όπου σκοπεύω να ξεκινήσω την αναζήτηση εργασίας στο πεδίο μου. Ωστόσο δεν γνωρίζω τιποτα περί νομοθεσίας και δικαιωμάτων. Στην Ελλάδα γνωρίζω ότι για να εργαστεί κάνεις σαν μηχανικός πρέπει να δώσει εξετάσεις στο ΤΕΕ και να ξεκινήσει να πληρώνει τις εισφορές. Επίσης από όσο γνωρίζω, για τους τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στο εξωτερικό είναι απαραίτητη η αναγνώριση τους για να μπορεί κάποιος να εργαστεί στην Ελλάδα. Στην Αγγλία υπάρχει κάποιο αντίστοιχο ΤΕΕ όπου πρέπει να γραφτούμε για να έχουμε το δικαίωμα να εργαστούμε; Επίσης πρέπει πρώτα να αναγνωρίσω το πτυχίο μου εδώ για να μπορώ να εργαστώ; Τέλος οποία συμβουλή και πληροφορία θα ήταν πολύ σημαντική για το ξεκίνημα εδώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.