Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dinakis

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

dinakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για έκδοση αδείας μικρής κλίμακας? Από την πολεοδομία την παίρνω την ίδια μέρα? Κάνω μία ανακαίνιση σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και έχω πρόβλημα με έναν γείτονα. Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ
  2. Άκουσα από έναν συνάδελφο ότι γίνονται σεμινάρια επιθεωρητών ενέργειας στο Βόλο.Ξέρει κανείς αν γίνονται ή αν θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη? Που μπορούμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τους επιθεωρητές ενέργειας? Ευχαριστώ
  3. και ο fraafr και ο alej έχουν απόλυτο δίκιο.η ηχοπαγίδα βέβαια κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.
  4. φίλε traxana για να είσαι σίγουρος βάλε και άλλη στρώση φελλοπολτού. σε εγκαταστάσεις που έχω κάνει κλιματισμού με φελλοπολτό δεν είχα κανένα πρόβλημα.καλό θα ήταν πάντως ,όταν έχεις την δυνατότητα , να τον αποφεύγεις.
  5. Μπες στο http://www.car.gr. Θα σε βοηθήσει
  6. Βγήκε η εγκύκλιος για αναπληρωτές-ωρομίσθιους.Ξέρει κανείς πως δουλεύει το σύστημα?Αξίζει τον κόπο?Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει να μας πει λεπτομέρειες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. ανάλογα την περίπτωση. το πιο γρήγορο ,οικονομικό και αποδοτικό ταυτόχρονα είναι ο υαλοβάμβακας. το αρμαφλέξ επίσης αλλά είναι πιο δύσκολο στη χρήση και εννοείται πιο ακριβό.για φελλοπολτό δεν θα στο συνιστούσα.
  8. Το θέμα είναι ότι αυτά δεν γίνονται μόνο στις μεγάλες εταιρείες.Δουλεύω σε μεσαία εταιρεία.Το αφεντικό μας υποχρεώνει να δουλεύουμε 10 ώρες το λιγότερο ,και Σάββατα.Εννοείται ούτε λόγος για υπερωρίες.Και ο μισθός ,αυτά που δικαιούμαστε ούτε ευρώ παραπάνω.Πώς γίνεται να τηρούν από την νομοθεσία μόνο αυτά που τους συμφέρουν,δεν μπορώ να το καταλάβω.Μήπως επειδή δεν ελέγχονται ποτέ από κανέναν?
  9. Εχω πολύ καιρό να διαβάσω κάτι τόσο αληθινό.Το άσχημο είναι ότι ενώ καταννοούμε το λάθος ,συνεχίζουμε και το κάνουμε.Γιατί???????
  10. pk10gr και myri ευχαριστώ.Με βοηθήσατε αρκετά.Ιδιαίτερα εσύ myri.
  11. Φίλε kosmel δεν βγάζω άκρη με αυτούς εύκολα.Για΄αυτό έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος κανονισμός στο internet. Eυχαριστώ ωστόσο για τη συμβουλή
  12. Συνάδελφοι καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τι προΰποθέσεις και τι δικαιολογητικά χρειάζονται για άδεια λειτουργίας πρατηρίου άρτου? Που μπορώ να βρω στο internet? Σημείωση: Δεν θέλω φούρνο αλλά πρατήριο άρτου (μεταπώληση)- ζαχαροπλαστική-πρωΐνά (μπουγάτσα κτλ,κατεψυγμένα όχι παρασκευαστήριο) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.Προσοχή σε όσους ταξιδεύουν.
  14. Τους καφέδες και τα τσιγάρα δεν είδα πουθενά.Στην Ελλάδα κάνουμε τα ίδια με τη διαφορά ότι έχουμε τσιγάρο στο στόμα και καφέ στο χέρι.
  15. Τρελή έμπνευση είχε ο δημιουργός.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.