Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Παπαδάτου Γεωργία

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα Ευχαριστώ για την αποδοχή. Σας Ευχαριστώ πρώτα απ' ' Όλα για την αποδοχή. Μένω σε μεζονέτα που έχει μαρμαρινη εσωτερική σκάλα , και τζαμι υποτίθεται αυθραστο στην κουπαστή. Επειδή και πρόσφατα είχαμε ατυχήμα, Θα ήθελα να την αλλάξω ή να την επενδύσω με άλλο υλικό. Θεωρώ επίσης ότι έχει χαθεί από τον κατασκευαστή πολύ χώρος , ενώ θα μπορούσε να υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ.... Θα ήθελα τα φώτα σας και στις δύο περιπτώσεις πώς μπορώ να ενημερωθώ και να επιλέξω κάτι πιο ασφαλές και σίγουρο. Υ..Σ. τα τζάμια με την μεταλλική λαβή πιασίματος , κυριολεκτικά παίζουν τραμπολίνο!!
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα Ευχαριστώ για την αποδοχή. Σας Ευχαριστώ πρώτα απ' ' Όλα για την αποδοχή. Μένω σε μεζονέτα που έχει μαρμάρινη εσωτερική σκάλα , και τζάμι υποτίθεται άθραυστο στην κουπαστή. Επειδή και πρόσφατα είχαμε ατύχημα, Θα ήθελα να την αλλάξω ή να την επενδύσω με άλλο υλικό. Θεωρώ επίσης ότι έχει χαθεί από τον κατασκευαστή πολύ χώρος , ενώ θα μπορούσε να υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ.... Θα ήθελα τα φώτα σας και στις δύο περιπτώσεις πώς μπορώ να ενημερωθώ και να επιλέξω κάτι πιο ασφαλές και σίγουρο. Υ..Σ. τα τζάμια με την μεταλλική λαβή πιασίματος , κυριολεκτικά παίζουν τραμπολίνο!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.