Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

pinelopi_mi

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pinelopi_mi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα Ειμαι σπουδαστρια στους Τοπογραφους Μηχανικους του ΕΜΠ και σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες εξετασεις για τους Πολιτικους Μηχανικους του ΕΜΠ. Θεωρειτε οτι οτι αξιζει τον κοπο ή ειναι χασιμο χρονου μιας και οι 2 σχολες εχουν παρεμφερη αντικειμενα; Ευχαριστω πολυ Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. Καλησπέρα σας, είμαι 3οετης φοιτήτρια στη Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ και στο επόμενο εξάμηνο καλούμαι να επιλέξω μια κύρια και μια δευτερεύουσα εμβάθυνση. Θα με ενδιέφερε πολύ να μου πείτε τις απόψεις σας πάνω στις κατευθύνσεις και να μου προτείνετε έναν καλό συνδυασμό που θεωρείτε ότι είναι ο καταλληλότερος για την σημερινή εποχή: Τοπογραφία Ροή 1(Γεωδαισία) Τοπογραφία Ροή 2(Φωτογραμμετρία, Τηλεπισκόπηση) Περιφερειακός Αστικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξης(Πολεοδομία, Χαρτογραφία, Χωροταξία) Συγκοινωνιακές Τεχνικές Υδάτινοι Πόροι Θα προτιμούσα να μην περιοριστούμε στον ελλαδικό χώρο, μιας και έχω σκοπό να βγω στο εξωτερικό για μεταπτυχιακά/δουλειά κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.