Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

mbrebou

Members
  • Περιεχόμενα

    157
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

mbrebou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λοιπόν μετέφερα δήλωση , στο νεο αρχείο του Ν.4178 δειχνει οτι εχει πληρωθεί σε δόσεις οπως στο αρχικό αρχείο αλλά δεν μου εμφανίζει τις νέες δόσεις μέχρι να πληρωθεί το ανατποδοτικό τέλος( 40 ευρώ) στο ΤΕΕ. Αϋριο που θα πληρωθεί θα επανέλθω.
  2. εγω να το γράψω αλλά θα χάσουμε την ευκαιρία να καταλάβουμε πως στο καλό λειτουργεί αυτό το πράγμα στις δοσεις
  3. Πάω να μεταφέρω την δήλωση απο τον 4014 και μου λεει να συμπληρωσω τα σχολια προς διαχειριστες....τι σχολια εννοει?
  4. Να ρωτήσω αν έχω πελάτη που μεταφερεται στον 4178 χωρις αλλαγες, εχει πληρωσει το 30% του προστιμου σε μηνιαιες δοσεις, τωρα θα διαιρεθει σε 102 δοσεις το υπολοιπο ποσό η το συνολικο?
  5. παιδια να ρωτησω και εγω κατι...γεννησα τον δεκεμβριο αλλα το τσμεδε ειναι απληρωτο..αν το πληρωσω τωρα θα παρω το επιδομα τοκετου?
  6. Αν εχουμε δηλωσει πτι πληρωνει εφαπαξ ο πελατης, και εκεινος πληρωσε αλλα εχουμε κανει λαθος στην τιμη ζωνης και βγαινει μικροτερο το προστιμο διορθωνεται?γινεται δηλαδη επιστροφη χρηματων?
  7. ρε παιδια...λετε να ειναι ετσι??δεν το λεει πουθενα...λογικο φαινεται...μεσα σε ενα παραλογο νομο...βεβαια 21/9 ΠΩΣ θα πληρωνε αφου δεν ειχε πληρωσει παραβολο???
  8. ΕΤΣΙ...διοτι ΠΟΙΑ ειναι η εγκυκλιος αν λεει ΟΧΙ?????αφου το ειπε ο κυριος...μιλαμε ειναι να γινεσαι ΕΞΑΛΛΟΣ ετσι!!!
  9. παιδια σορρυ το προσυμφωνο δεν εχει ισχυ συμβολαιου...στο Ε9 το δηλωνει??ειναι θεμα τα προσυμφωνα στα εκτος σχεδιου..εμενα ηρθαν εδω και ενω μπηκε στο σχεδιο επειδη ειναι εξ αδιαρετοτ το σχεδιο δεν το εχει χωρισει και φαινεται παλι ενα!!αλλος μηχανικος τοςυ ειπε γινεται η συμβολαιογραφος ειπε συμβολαια δεν γινονται οποτε και εγω προτιμησα να μην το αναλαβω...αν δεν μπορει να κανει μεταβιβαση μετα θα εχουμε θεμα!
  10. βρε λες να εχεις δικιο???αυριο πρεπει να τρεχω ΠΑΛΙ στο ΤΕΕ..δεν αντεχω!δηλαδη στο προηγουμενο που ητνα να πηρωσει σου αφαιρουσε αναλογα με τον μηνα?δεν ειχα βγαλει και κανενα...δηαλδη ενας που θα παει τον ΔΕκεμβρη ποσες θα βγαλει?
  11. δεν κανεις και μια ωραια κουβεντα με τον συμβολαιογραφο ωστε να ξερεις τι θελει?
  12. Ναι αλλα δεν εχει πληρωθει καμια διοτι ηταν μεχρι 21/12...αρ ατο 34 πως προκυπτει αφου την αλλαγη στο νομο την καναν τον Νοεμβριο???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.