Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ancientmariner

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ancientmariner's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις παρατηρήσεις σας. Το email που μου έχουν στείλει είναι από το hr τους (τουλάχιστον έτσι δείχνει [email protected]). Δεν θυμάμαι ακριβώς που το είχα στείλει γιατί πάνε +5 μήνες. Επίσης δεν έχω κάνει Skype μόνο το email με τα συνημμένα. Στα συνημμένα μέσα μου έχουν ένα reference number που χρειάζεται για τη visa και που όλα θα τα τακτοποιήσει το ταξιδιωτικό γραφείο που μου υπόδειξαν. Τέλος απ' ότι είδα η εταιρία έχει linkedin profile. Σκέφτομαι να περάσω από την Αμερικάνικη Πρεσβεία να ρωτήσω.
  2. Καλησπέρα, κατά τη διαδικασία εύρεσης εργασίας και συγκεκριμένα πριν 5 μήνες έστειλα το βιογραφικό μου σε μία αμερικάνικη κατασκευαστική εταιρία, η οποία και μου έστειλε email που μου ζητάνε να περάσω από συνέντευξη στα γραφεία τους. Μου έχουν στείλει συνημμένα 3 αρχεία (LETTER OF INVITATION, JOB SPECIFICATION & DESCRIPTION, TRAVEL INFORMATION). Συγκεκριμένα μου γράφουν να κλείσω εισιτήρια και όλα τα παρελκόμενα μέσω ενός ταξιδιωτικού γραφείου στο μέρος που βρίσκεται η εταιρία και ότι θα μου δώσουν τα χρήματα των εισιτηρίων και των εξόδων μου όταν πάω εκεί. Να το τολμήσω; Έχει κάποιος αντίστοιχη περίπτωση; Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.