Μετάβαση στο περιεχόμενο

Christos Kontis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Christos Kontis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κανονικά 100% στην δαπάνη για αλλαγή καυστήρα. Πληρώνω το 50% όμως σαν να έχω κλειστό διαμέρισμα. Δηλαδή μετράνε και εμένα μέσα στη κατανάλωση, χωρίς βέβαια να καταναλώνω, και απλά μου το έχουν στο 50% .
  2. Καλησπέρα σας, σε αναζήτηση για το θέμα της αποκοπής διαμερίσματος λόγω αυτόνομης θέρμανσης, βρήκα το εν λόγω θέμα στο φόρουμ σας και θα ήθελα αν θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει για την προσωπική μου περίπτωση μιας και δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Πριν 3 χρόνια έκανα ολική ανακαίνιση στο διαμέρισμα μου στη πολυκατοικία που μένω, το γκρέμισμα και το ξαναεφτιαξα από την αρχή. Ενεργειακά το αναβάθμισα με ενεργειακά κουφώματα και τοποθέτηση εσωτερικής μόνωσης σε τοίχους πάτωμα και ταβάνι. Έχω εγκατάσταση ατομικού λέβητα φυσικού αερίου για θέρμανση, νερό και χρήση κουζίνας (εστίες φούρνος). Ταυτόχρονα με την ανακαίνιση μου πραγματοποιήθηκε και η αλλαγή του καυστήρα της πολυκατοικίας από Πετρέλαιο σε φυσικού αερίου. Εγώ αυτονομηθηκα βέβαια με την σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων ιδιοκτητών όμως μου είπαν ότι με βάση το καταστατικό της πολυκατοικίας πρέπει να συμμετέχω με το 50% της κατανάλωσης του καυσίμου που μου αναλογεί. Οπότε εγώ πληρώνω την κατανάλωση που κάνω αλλά και 50% από μια κατανάλωση που δεν κάνω. Να τονίσω ότι μένω στον 1ο όροφο και ότι οι σωλήνες που περνάν από το σπίτι μου αναγκαστικά για να πάνε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου κ.ο.κ είναι πλήρως μονωμενες οπότε δεν υπάρχουν απώλειες από τις κοινόχρηστες σωληνώσεις προς το διαμέρισμα μου. Μπορεί να μου πει σας παρακαλώ πάρα πολύ κάποιος αν γνωρίζει αν τη συγκεκριμένη περίπτωση την καλύπτει η διάταξη η συγκεκριμένη ή αν τελικά ισχύει ο εσωτερικός κανονισμός? Σας ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.