Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Chrysa Tsourapi

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Chrysa Tsourapi

  1. 1 ώρα πριν, Pavlos33 said:

    Όμως, δεν έχουμε από το ερώτημα τέτοια δεδομένα  σύμμικτης κατασκευής με μεταλλικό φέρων οργανισμό και  οπλισμένο σκυρόδεμα. Σίγουρα υπάρχει και τρόπος στήριξης με μεταλλικές αντηρίδες, όπως πχ όταν στηρίζουμε τα βιομηχανικά στέγαστρα.  Απαντάμε με βάση το σύνηθες που είναι σκελετός Ο.Σ. Αν θέλει η  Chrysa  ας μας πει περισσότερα για το θέμα της.

    image.thumb.png.1f2cda75963885e295fe5e6fd90a0ec7.png

  2. 13 ώρες πριν, Pavlos33 said:

    Μια τομή και μια κάτοψη θα βοηθούσε.

    Δεν ξέρω αν έχω κατανοήσει την  περιγραφή του ερωτήματός σου. Εννοείς ότι θα κατασκευάσεις υποστυλώματα μέσα στο πλάτος των τριών μέτρων της στοάς; Αν ναι αυτό δεν επιτρέπεται.

     

    Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Έγινε απόλυτα κατανοητό. Εφόσον δεν επιτρέπονται τα υποστυλώματα εντός του πλάτους της στοάς δεν έχει νόημα αυτή η αρχιτεκτονική λύση με προεξοχή μόνο ενός μέρους επί της στοάς.

  3. Συνάδελφοι καλησπέρα,

    Σε υποχρεωτική στοά πλάτους 3 μέτρων, καλύπτουμε με δόμηση από την pilotis και πάνω μόνο το 1.20μ. του πλάτους της στοάς,τοποθετώντας και υποστηλώματα καθ' όλο το μήκος του ορίου του 1.20μ της στοάς,ενώ το υπόλοιπο 1.80μ του πλάτους της στοάς εξέχει ως πρόβολος.

    Α. Στην περίπτωση αυτή μετράει στην κάλυψη μόνο το τμήμα του 1.20 της στοας που καλύπτεται ή όλη η στοά λόγω των υποστηλωμάτων σε υποχώρηση 1.80;

    Β. Εαν δεν τοποθετηθούν υποστηλώματα στο  1.20 του πλάτους και μεινουν καθαρά τα 3μ στοά αλλά δομήσουμε πάλι 1.20 του πλάτους από πανω,τι μετράει στην κάλυψη;

    Σας ευχαριστώ

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.