Μετάβαση στο περιεχόμενο

VasilisD

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Υδραυλικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

238 profile views
  1. Υπάρχουν κάποια φλοτερ που λειτουργούν με υποπίεση, με αποτέλεσμα να κλείνουν απότομα και όχι όπως τα απλά φλοτέρ που κλείνουν σταδιακά, καθώς το καζανάκι γεμίζει. Τα συγκεκριμένα φλοτέρ ναι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν υδραυλικό πλήγμα. Το ίδιο χτύπημα στις σωλήνες πρέπει να ακούγεται και όταν κλείσει μια βρύση απότομα. Ιδανικά, χρειάζεται ένα αντιπληγματικό δικτύου ώστε να αποσβένονται τα πλήγματα.
  2. Το νερό φεύγει εύκολα απο την λεκάνη, ή ανεβαίνει η στάθμη κάθε φορά που πατάτε το καζανάκι;
  3. Η στήλη αποχέτευσης πρέπει να καταλήγει στην ταράτσα του κτηρίου ως εξαερισμός στήλης με την ίδια διατομή, στην περίπτωση σου φ 100. Η στήλη αποχέτευσης φ 75 και φ50 θέλουν εξαερισμό. Ιδίως στην περίπτωση της φ75 θα σου αδειάζει το σιφώνι δαπέδου απο υποπιέσεις.
  4. Η ΥΔ χρειάζεται θεώρηση απο το οικείο σωματίο υδραυλικών, που εκδίδει μόνο σε αδειούχους εγκαταστάτες/μέλη του. Αλλα δεν βλέπω τον λόγο γιατί να επιμένεις να υπογράψεις μια υπεύθηνη δήλωση καλής εκτέλεσης εργασιών μιας εγκατάστασης που δεν έφτιαξες. Υδραυλικός δεν υπήρχε;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.