Μετάβαση στο περιεχόμενο

walker04

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δηλαδη λες οτι πρεπει να κανω συσταση πριν αποφασισω να νοικιάσω το διαμέρισμα; Μεχρι τότε θα φαίνεται οτι εχω εναν χώρο στο ονομά μου με το αθροισμα των τετραγωνικών και των δυο διαμερισμάτων; Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα στην ομάδα. Θέλω να κάνω ένα κτήριο ισόγειο κ πρώτος. Στον πρώτο θα είναι η κατοικία μου κ στο ισόγειο ένα μικρό διαμέρισμα για επένδυση. Ήθελα να ρωτήσω πως κ με ποιον τρόπο θα μπορούσε να δηλωθεί κάτι τέτοιο.Πρεπει να γίνει στη φάση της οικοδομικής άδειας; Η στη φάση της άδειας δηλώνονται όλα τα τετραγωνικά κ από τα δύο διαμερίσματα μαζί κ αφού κατασκευαστεί το κτήριο μετά γίνεται ο διαχωρισμός; Παρακαλώ για τα φώτα σας. Ευχαριστώ
  3. Αν καταλαβα καλά υπολογισες περιπου 300 ευρω το τετραγωνικο (300 *115); Σε αυτη την περιπτωση ποσα κυβικα περιπου θα χρειαστουν και ποια η τιμη περιπου ανα κυβικο; Ευχαριστώ πολυ.
  4. Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι να χτίσω νεα οικοδομή και ειμαι αναμεσα σε δυο σκεψεις. 1)Ισογειο με γκαρσονιερα 35 τμ για επενδυση(στον ιδιο χωρο,εννοω στο ισογειο, λογικα θα υπαρχει και το λεβητοστασιο-αποθηκη) και οροφος 80 τμ για κυρια κατοικια. 2) ημιυπογειο με γκαρσονιερα 35 τμ για επενδυση και απο πανω 80 τμ για κυρια κατοικια. Υπαρχει το οικοπεδο σε ημιορεινη περιοχη στην επαρχια. Επειδη δεν εχω ιδεα απο τιμες, μπορει καποιος να μου πει : α)ποιο μπορει να ειναι περιπου το κοστος μεχρι τα μπετα μιας τετοιας κατασκευης αναλογα με την περιπτωση; β)ποια απο τις δυο περιπτωσεις ειναι η πιο συμφερουσα λειτουργικα; Ευχαριστώ εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.