Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Stathis.k

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

495 profile views

Stathis.k's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τετραγωνικα υπαρχουν ειναι κομπλε.. μονο τα χιλιοστα του Ασανσερ δεν υπηρχαν οποτε εβγαλα για τις 3 ιδιοκτησιες τα χιλιοστα βαση οροφου και τετραγωνικων (και οχι οσων μενουν στο καθε διαμερισμα γτ εχω διαβασει οτι παλαιοτερα το μετρουσαν ετσι... απλα το θεωρω αδικο...δλδ αν εμενε καποιος μονος στον 3ο σε 200τμ θα επρεπε να πληρωνει τα ιδια με μια 4μελη οικογενεια στα 80τετραγωνικα στον 1ο ?
  2. Καλησπερα! Σε ενα οικογενειακο 3οροφο με υπογειο παρκινγκ θελουν να τους βγαλω τα χιλιοστα του ασανσερ. Το υπογειο παρκινγκ ειναι ουσιαστικα και το ισογειο του κτισματος.. θα πρεπει να συμπεριλαβω και αυτο? μεχρι στιγμης εβαλα τετραγωνικα του καθε οροφου με συντελεστη 1,00 για τον πρωτο 1,35 για τον δευτερο 1,84 πρεπει να βαλω και το ισογειο το οποιο ειναι και παρκινγκ? απο τα 160μετρα ισογειο ιδιοκτησία δεν υπαρχει σε κανενα παρκινγκ. Ευχαριστω!
  3. ειναι κτήριο του 20.. μαξ 30.. απλα ηταν 1 μαγαζι 2 οικιες που εγιναν ενας χωρος και άλλαξαν χρηση θα παω αυριο στην ΠΥ για να γραφτω και να μου πουν
  4. Υπαρχει καποιο αρθρο που το αναφερει? θα με βοηθησεις πααααρα πολυ ! Εχω κανει μεγαλες εγκαταστασεις πυρανιχνευσης και κατασβεσης αλλα με μελετες άλλων μηχανικων.. Εχω ενα κατάστημα λιανικης πώλησης το οποιο εχει ServerRoom χωρους με σιδεροτηρια αποθήκες οπότε θα μπουν καποιοι ανιχνευτες στο χώρο. Απλα ο πελατης ηθελε να τους βαλω στον πίνακα του συναγερμου. Ενα κατάστημα λιανικης πώλησης 200τμ ειναι χώρος συναθροισης κοινου? απαιτείται σίγουρα αδεια απο την πυροσβεστικη και περα απο φωτισμο ασφαλείας και πυροσβεστήρες.. χρειαζεται σύστημα πυρανιχνευτων και σχεδια διαφυγης?
  5. Πανω απο 3-4 ανιχνευτες χρειαζεται πινακας πυρανίχνευσης? αν μπουν στον συναγερμο του χωρου η πυροσβεστικη εχει καποιο προβλημα?
  6. Καλησπερα συναδελφοι θελω να κανω μελέτες Πυρασφάλειας πρατηρίων υγρων καυσίμων. Πρεπει πρωτα να γραφτω στο FireService ? εχω τα χαρτια τα παω στο Γραφείο πυρασφάλειας της περιοχης μου? Μετα κανω την επιβλεψη αν εχει γινει σωστα η μελετη μου και μετα παω παιρνω κοκκινο βιβλιο και καταθέτω την μελετη στην ΠΥ? και μετα το κοκκινο βιβλίο το συμπληρωνω καθε ποτε? μενει στον πελατη? ευχαριστω για οποιαδηποτε βοήθεια σας! Στην αιτηση γραφει αριθμος ΤΕΕ εγω ειμαι στο Ετεεμ ομως κανει ετσι ? και πάλι ευχαριστω! Ηλεκτρολόγος Μηχανικος ΤΕ
  7. αν τοποθετηθεί ενα πρασινο Button έκτακτης αναγκης απο την μεσα πλευρα πιστευω δεν θα εχει καποιο πρόβλημα
  8. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα) Καλησπερα συνάδελφοι! πηρα επιτελους το πτυχιο και θελω να ξεκινησω... δεν ξερω ομως σε ποιο κομματι του φορουμ ναβαλω το θεμα μου! Ηλεκτρολογος μηχανικος ΤΕ βρηκα καποια θεματα αλλα ειναι του 12 και του 14.... πως ξεκιναω? πρωτα με το πτυχιο κανω εγραφη στο εετεμ? Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  9. θα σου πω την γνωμη μου γτ και εγω το σκεφτομουν... εχεις ενα πολυ δυνατο χαρτι...επενδυσε χρονο και χρημα σε πιστοποιήσεις και σεμηναρια.. εκθεσεις στο εξωτερικο και διαβασμα...
  10. μεχρι 5συσκευες μπορεις να κανεις το Integration με την δωρεαν εκδοση του ets. οπλισμο σε οποιονδηποτε συναγερμο μπορεις να τον κανεις με "κλειδοδιακοπτη" απλα και παλι σκεψου οτι αν ενα παιδακι ή ενας ασχετος παει και πατησει το μπουτον τι θα γινει... να σκεφτεις δλδ και μια δικλείδα ασφαλείας! Ο προγραμματισμος ειναι σχετικα ευκολος ... αν εισαι και εσυ Knx partner τα εχεις διδαχθει!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.