Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

athellier

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by athellier

  1. Καλησπέρα! Συγγνώμη για τη σωρεία ερωτήσεων αλλά είμαι καινούργια στο επάγγελμα και άπειρη. Είναι δυνατόν να μεταφέρουμε τετραγωνικά από το 20% των ημιπαίθριων στο 20% των εξωστών? πχ αντί για 20/20 η αναλογία να γίνει 10/30 δλδ 10% της δόμησης ημιυπαίθριοι και 30% εξώστες. Ευχαριστώ!!
  2. Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω να στον υπολογισμό του έρκερ ως 20% επί της όψης συνυπολογίζονται στα τετραγωνικά της όψης και οι προβολές. πχ έστω το κλιμακοστάσιο εφάπτεται της ανατολικής όψης, τότε για το έρκερ της δυτικής όψης συνυπολογίζονται τα τετραγωνικά του κλιμακοστασίου που βρίσκονται στην πιλοτή και προβάλλονται στο επίπεδο της δυτικής όψης. Την ίδια απορία έχω και για τους ανώτερους ορόφους που υποβαθμίζονται και άρα προβάλλονται στην όψη που βρίσκεται επί της οδού. Ελπίζω να έγινα κατανοητή
  3. Καλησπέρα, Είμαι νέα στο επάγγελμα και έχω αναλάβει την ανέγερση πολυκατοικίας σε προάστιο της Αθήνας, δεν έχω βγάλει ποτέ άδεια και γενικά δεν έχω κατασκευάσει κάτι καθότι εργαζόμουν μέχρι πρόσφατα στο εξωτερικό..... Aν αναζητάς τεχνικά γραφεία αυτό μπορεί να γίνει μόνο βάζοντας αγγελία στο φόρουμ και όχι μέσω topic διότι δεν επιτρέπεται από τους κανόνες συμμετοχής. Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί και το topic κλειδώνεται. Pavlos 33
  4. οκ!! ευχαριστώ για την κατατοπιστικότατη τοποθέτηση! κάτι υποψιάστηκα καθότι το e-poleodomia μου φάνηκε κάπως φλου. Ευχαριστώ και πάλι!!
  5. Μιας που το ανέφερες (σόρρυ είμαι ακραία αρχάρια) το τοπογραφικό διάγραμμα του οικοπέδου δεν παρέχεται δωρεάν από την ΥΔΟΜ, αλλά θα πρέπει να ανατεθεί σε ιδιώτη τοπογράφο. Έτσι δεν είναι?
  6. Ευχαριστώ όλους, τελικά βρήκα τους όρους κάνοντας κλικ επάνω στο Ο.Τ. στο e-poleodomia cheers καλές γιορτές!!
  7. btw μήπως έχει κάποιος υπόψιν του αντίστοιχη ψηφιακή βάση δεδομένων όρων δόμησης για Δήμο Νέας Σμύρνης?
  8. Ευχαριστώ! Έχετε δίκιο ... ανήκω σε άλλο δήμο
  9. κάποιος είναι μονίμως σε διακοπές μάλλον Ευχαριστώ για την υποστήριξη, έστειλα απαντητικό μέιλ και θα πάρω και τηλέφωνο από εμβδομάδα.
  10. Η απάντηση ήρθε από το παρακάτω μέιλ όπως αναγράφεται [email protected] ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
  11. καλησπέρα! Έκανα αίτηση στο παρακάτω site να μου αποσταλούν οι όροι δόμησης για ένα οικοδομικό τετράγωνο της Αθήνας και η απάντησή τους την επόμενη εργάσιμη είναι ότι δεν είμαι κάτοικος Αθηνών. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κάτοικος μιας πόλης για να αιτηθείς τα δεδομένα? Μου φαίνεται περίεργο... Χρειάζομαι τα στοιχεία για ένα πρότζεκτ στην Αθήνα, υπάρχει κάποια άλλη πηγή? Ευχαριστώ!! https://www.cityofathens.gr/khe/oroidomisis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.