Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nisteri

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

nisteri's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Πέραν της προμήθειας όμως έχει και εργασίες απεγκατάστασης του παλιού εξοπλισμού και εγκατάστασης του καινούργιου. Οπότε εγώ που δεν είμαι έμπορος και με ενδιαφέρει η εργασία μπορώ να πάρω μια προσφορά από κάποιον σχετικό έμπορο και να κατέβω στο διαγωνισμό. Αν και φαντάζομαι ότι η λογική της προκήρυξης είναι ότι ο έμπορος είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και ο εγκαταστάτης είναι βοηθητικός. Αν παρολαυτά κατέβω όπως περιγράφω, η βεβαίωση ΤΕΕ λογικά καλύπτει για μένα την απαίτηση ως διαγωνιζόμενος. Βέβαια φαντάζομαι θα εκτιμηθεί κ ο έμπορος να έχει την σχετική βεβαίωση. Ευχαριστώ κ πάλι.
  2. Καλησπέρα, δεν έχω ασχοληθεί με δημόσια έργα αλλά έχει προκύψει μια περίπτωση και θέλω να συμμετάσχω σε ένα πρόχειρο διαγωνισμό για προμήθεια και εγκατάσταση Η/Μ. Εργάζομαι ως ελέυθερος επαγγελματίας με ΤΠΥ και έχω ΜΕΚ Β σε Η/Μ αλλά δεν έχω κάνει εγγραφή στο ΜΕΕΠ ούτε το έχω δώσει σε κάποια άλλη εταιρεία. Στην προκήρυξη δεν αναφέρεται πουθενά η απαίτηση για τον διαγωνιζόμενο να είναι εργολήπτης δημοσίων έργων. Είναι έτσι κ αλλιώς προαπαιτούμενο ο διαγωνιζόμενος να είναι ΕΔΕ ή πρέπει να δηλώνεται σαφώς στην προκύρηξη; Με το ΜΕΚ καλύπτω την τεχνική εμπειρία και τον προϋπολογισμό του έργου αλλά έχω δικαίωμα συμμετοχής αν δεν εχω κάνει εγγραφή στο ΜΕΕΠ; Το μόνο σχετικό δικαιολογητικό που αναφέρεται στην προκήρυξη είναι "Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου με πιστοποίηση της εγγραφής για το συγκεκριμένο επάγγελμα ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος από δημόσια αρχή που να έχει εκδοθεί το πολύ έξι (6) μήνες πριν από την ημερομηνία του διαγωνισμού." Η βεβαίωση μέλους του ΤΕΕ καλύπτει αυτή την απαίτηση; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια
  3. Ευχαριστώ ωραίο αρχείο. Βλέπω όμως ότι στο κελί με το πλάτος C23 το data validation για την Drop down list είναι λάθος και δείνει μόνο τη δυνατότητα για 0 αντι U8:U109 είναι U8:AO8. Οπότε σε αφήνει μόνο για κυκλικό βόθρο. Έκτός αν έχω καταλάβει κάτι λάθος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.