Μετάβαση στο περιεχόμενο

kuriakos_3

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Εχθές ήρθαν κ μου την άλλαξαν από την LG μου είπε πως το έχει βγάλει σε πολλά μοντέλα κ αναμένουν εντολή ανακλησης για να τα αλλάξουν σε όλα τα μοντέλα ακόμη και αν δεν έχουν κάψει ακόμη την πλακέτα..
  2. Σήμερα έκαψε πλακέτα ινβερτερ κ η δική μου τοποθέτηση μέσα Δεκεμβρίου 2019 .. περιμένω την αντικατάσταση της.. κρίμα ξενέρωσα..
  3. Μόλις σήμερα έπαθε και εμένα πλακέτα έπεσε η ασφάλεια από τον πίνακα κ όταν την ανέβασα στον πίνακα του θερμοστατη έγραφε μόνο ότι λειτουργεί η αντλία νερού κ η μονάδα δεν πήρε μπροστά ποτέ.. είναι η therma v 14kw monobloc μονοφασικη .. περιμένω τώρα πότε θα την αλλάξουν . Τοποθέτηση μέσα Δεκεμβρίου του 2019..τι να πω.. ξενερώνεις.
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΑΓΩΓΕΣ; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ; Η χρήση κεφαλαίων στο κείμενο τίτλων και δημοσιεύσεων δεν επιτρέπεται. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσε το κείμενο της δημοσίευσής σου. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
  5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, είναι έγκυρη η πληροφορία, να ετοιμαζόμαστε δηλαδή;
  6. Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Είναι κανείς που έχει πάρει έγκριση υπαγωγής με δάνειο για τον Β κύκλο γιατί μέχρι στιγμής γνώριζα πως δώσανε τις πρώτες εγκρίσεις σε αυτούς με ιδία κεφάλαια. ξέρει καποιος ποτε θα προχωρήσουν και οι υπόλοιπες υπαγωγές να δουμε τι θα κανουμε; Περιμένουμε τοσο καιρο..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.