Μετάβαση στο περιεχόμενο

JohnD18

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ιάσονα, το σπίτι το έχτισε ο πατέρας μου με άδειες στο όνομα του και με δικά του έξοδα το 1990. Ήταν αρχικά ο μόνος κύριος του οικοπέδου. Μετά το μοίρασε στα αδέλφια του, χωρίς ποτέ να γίνει σύσταση κάθετων! Επειδή ειμαι εντελώς αδαής με τα νομικά, μπορώ να το τακτοποιήσω μόνος μου? ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ, ΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ.
  2. Ιάσονα μου, πραγματικά ευχαριστώ για την άμεση σου απάντηση. Το 29% έχω του οικοπέδου και της οικίας άρα. Μακάρι να μην χρειάζομαι το 65% για την τακτοποίηση... Ειδεμή... ΚΑΗΚΑΜΕ!
  3. Καλησπέρα φίλε μου. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Η οικία εξαρχής χτίστηκε σαν ισόγειο-όροφος. Οπότε αντί για 50 τμ, τα τετραγωνικά γίνονται 100. Ακόμα δεν έχω στείλει τον μηχανικό να μετρήσει. Ένα άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω. Η οικία πατάει η μισή εντός οικισμού και η άλλη μισή εκτός οικισμού. Θα μπορούσα να την τακτοποιήσω με τους εντός οικισμού κανονισμούς? Έχω το 29% του Γενικού οικοπέδου, μπορώ να τακτοποιήσω μόνος μου? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ. Καλησπέρα Ιάσωνα μου. Θέλω να εντάξω την οικία όπως πραγματικά χτίστηκε. Αντί για υπόγειο-ισόγειο στις άδειες, σε ισόγειο-όροφο. Όπως δηλαδή είναι.
  4. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα) Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά να έχουμε και πάντα με υγεία, χαρά και τύχη. Μια πολύ-πολύ απλή ερώτηση έχω να κάνω. Στην Ζάκυνθο, ο πατέρας μου το 1990 σε δικό του (αργότερα έγινε εξ αδιαιρέτου γιατί μοίρασε το οικόπεδο) οικόπεδο, με άδεια οικοδόμησης για υπόγεια-ισόγεια κατοικία, έχτισε ισόγειο και όροφο. Και το ισόγειο, αλλά και ο όροφος είναι 50 τετραγωνικά το καθένα. Επειδή δεν έχω πάει να μετρήσω ακόμα, κοντά στα 2 μέτρα ύψος είναι η οροφή του ισογείου. Ακριβώς στην πίσω πλευρά της οικίας το έδαφος, το οποίο είναι στο ίδιο οικόπεδο, ανέρχεται στο ύψος σχεδόν του ορόφου. Μπορώ να γλιτώσω την κατηγορία αυθαιρέτου 5 και να το τακτοποιήσω έως την 31η Δεκεμβρίου του 2025; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.