Jump to content

Alsterwasser

Core Members
 • Content Count

  742
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Alsterwasser last won the day on June 9 2017

Alsterwasser had the most liked content!

Community Reputation

540 Εξαιρετική

About Alsterwasser

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Βόρεια - Φοιτητής Πολ/Μηχ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. οπότε λογικά θα πάρει παράταση και ο 4178 :)
 2. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν μέσα οι τροποποιήσεις του ΦΕΚ 4520Β/18 συνάδελφε.
 3. πόσο άδικο έχεις σε αυτό....ξέρουν και παραξέρουν τι κάνουν οι ιδιοκτήτες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων... Μου έτυχαν πολλές τέτοιες περιπτώσεις που ζήτησαν στην ψύχρα να χαμηλώσω τα πρόστιμα για να πάρω τη δουλειά....γιατί ο άλλος έτσι κάνει και είναι και πιο οικονομικός..... "άκου θέλεις και αμοιβή αποτύπωσης!?!?!"
 4. Να αναφέρω και κάτι ακόμα. Λίαν συντόμως θα πρέπει να εφαρμοστούν οι διατάξεις για ΑΜΕΑ παντού.... και βλέπεις σχολεία και δημόσια κτίρια να στερούνται απο προσβασιμότητα μέχρι τουαλέτες ΑΜΕΑ... και μετά περιμένει το κράτος συμμόρφωση των ιδιωτών?!!?!?
 5. Δε φαντάζομαι κανείς να περιμένει να αδειοδοτηθεί πόσο μάλλον να κατασκευαστεί κάτι ανάλογο στην Ελλάδα....
 6. ΕΛΕΟΣ πραγματικά... Για να απαντήσω και στη συνάδελφο...εχω περίπτωση πελάτη που επείγονταν να μεταβιβάσει με τον 4014/11 ακόμα, οπότε πλήρωσε εφάπαξ ενα πρόστιμο 18.000 Ευρώ ΠΑΡΑ το γεγονός οτι είχε ποσοστό αναπηρίας άνω του θεσμοθετημένου και δικαιούνταν έκπτωση... Ο λόγος που δεν την είχε πάρει ηταν οτι δεν είχαν ενημερώσει ακόμα την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΤΕΕ με τις ειδικές περιπτώσεις και δε μπορούσε με κάποιο τρόπο να πάρει μείωση προστίμου ....ουσιαστικά το ίδιο το κράτος παρανόμησε. Κανονικά θα έπρεπε να τα ζητήσει ΕΝΤΟΚΩΣ πίσω για όσα χρόνια του παρακράτησαν χρήματά του...
 7. Σήμερα στην οικεία ΥΔΟΜ πρωτοκολλήθηκαν πάνω απο 50-60 άδειες δόμησης για να προλάβουν την ηλεκτρονική έκδοση αδειών....χάος.. Έγινε κάτι παρόμοιο σε εσάς?
 8. οχι τίποτα άλλο...δεν μπήκαν καν στον κόπο να βγάλουν μια ανακοίνωση σήμερα...
 9. Κατάφερα και μπήκα, αλλά αντί για το σύστημα ΤΕΕ με έβγαλε στη betfair!
 10. Τι είναι το 83/1 Δημήτρη? Ως προς το 2, υποτίθεται η βεβαίωση καλύπτει Δόμηση,Κάλυψη,Ύψος, οπότε με μια ακροβασία ίσως επειδή οι εξώστες δε συμμετέχουν σε αυτά να γίνεται.... Ως προς το 3, υπάρχει κτίσμα στο οικόπεδο του πεθερού που θέλει ρύθμιση ,οπότε ίσως εκεί μέσα να βάλω και μια παράβαση για τους ιπτάμενους εξώστες..... Ξέρω είναι τραβηγμένα τα παραπάνω....
 11. 1.Παίδες πως αντιμετωπίζουμε περίπτωση όπου λόγω μετακίνησης της οικοδομής, οι εξώστες του κτιρίου είναι εντός του όμορου οικοπέδου (δυο διαιρετά οικόπεδα)? Το όμορο ανήκει κατά 50% στον ίδιο ιδιοκτήτη και το υπόλοιπο 50% του πεθερού. 2.Αν ρυθμίσω τα πάντα εκτός απο τους εξώστες, μπορώ να δώσω βεβαίωση νομιμότητας για εξαγορά λωρίδας οικοπέδου ή για ενοποίηση και σύσταση καθέτου? 3.Θεωρητικά πρέπει ο πεθερός να ρυθμίσει με χωριστή δήλωση .....μόνο τους εξώστες που υπερίπτανται, ώστε να δώσω βεβαίωση? λολ
 12. ρε άντε και πάτε να ....κουρευτείτε.....τι κατάντια είναι αυτή!!! Χθες είπα στους πελάτες ελάτε σήμερα πρωί να σας δώσω το παράβολο και πάλι είναι εκτός λειτουργίας!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ!
 13. Η παράταση απαιτείται, γιατί τώρα που λήγει η προθεσμία έπεσε πολλοί πελάτες μαζεμένοι και δεν προλαβαίνουμε..... Άσχετο...υπάρχει πρόβλημα αν βάλουμε ότι ναναι παραβάσεις σε τ.μ., ώστε να πληρωθεί το παράβολο ή μόνο σε κλειστές δηλώσεις που ανοίγουν ισχύει το 20%?
 14. σιγά μην έχουν διορθώσει τον αλγόριθμο για να το επανυπολογιζει αυτόματα μετά τις 08.10...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.