Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Makgiorgio

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Τοπογραφο έχω που τρέχει το κομμάτι των αιτήσεων. Για την κατασκευή έχω πάρει προσφορές από δύο μηχανικούς. Με κάποιον από τους δύο θα προχωρήσω. Πρέπει να καταλήξω από τώρα πριν ακόμα δω αν εγκριθεί το πάρκο?
  2. Καλημέρα, Για κατασκευή πάρκου 500kw σε τεμάχιο υψηλής παραγωγικοτητας, έχουμε πάρει το απόσπασμα, τις χρήσεις γης και το χαρτί από ΠΕΧΩΠ για χαρακτηρισμό, όπου φαίνεται η υψηλή παραγωγικοτητα. Είμαστε στη φάση αίτησης για απαλλαγή από ΕΠΟ. Να υποθέσω ότι ισχύουν τα της εγκυκλίου του 2010 για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ή έχει αλλάξει κάτι? Στα τεχνικά χαρακτηριστικά απαιτούνται γενικές πληροφορίες ή λεπτομέρειες με μάρκες κτλ.? Για την έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας πρέπει να υπάρχει πρώτα η έγκριση από ΔΕΔΔΗΕ ή είναι προϋπόθεση για να κάνεις την αίτηση στη ΔΕΔΔΗΕ. Επειδή είναι υψηλής εάν είναι να κοπεί η έγκριση θα γίνει από την ΕΠΟ ή στην αίτηση για μικρή κλίμακα? Ευχαριστώ και συγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις, αλλά πρώτη φορά το τρέχω κ προσπαθώ να βρω άκρη.
  3. Εγώ όχι, σε ερώτηση που έκανα μου είπαν ότι μέχρι το 2017 υπήρχε τρόπος να το σπάσουν και να ανεξαρτοποιηθουν, τώρα όμως μόνο αυτή τη πράξη μπορούν να κάνουν.
  4. Στην ουσία εγώ είμαι ενδιαφερόμενος αγοραστής του ενός μεριδίου από τα δύο στο κληροτεμάχιο. Αυτό που μου είπε ο πωλητής είναι ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι συμβολαιογραφικη πράξη που να ορίζουν ακριβώς ποιο κομμάτι είναι ποιου, αλλά να το σπάσουν δεν μπορούν. Άρα αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να γίνει αίτηση για φβ.
  5. Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε σε κληροτεμάχιο όπου ανήκει σε δύο άτομα, 60%-40% κ ο ένας ενδιαφέρεται να πουλήσει το μερίδιό του, μπορεί να αδειοδοτηθεί πάρκο όσον αφορά το μερίδιο αυτό ή όχι? Πρέπει για ολόκληρο το κληροτεμαχιο να γίνει αίτηση? Ευχαριστώ Γιώργος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.