Μετάβαση στο περιεχόμενο

ekptwtos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όχι.Με την πρώτη ευκαιρία που θα την ανοίξω θα ανεβασω φωτο
  2. Μακάρι να υπήρχε πρόβλημα μόνο σε μερικά κομμάτια της παρτίδας!Πάντως η αλήθεια είναι ότι και με την νέα δεν κοιμάμαι και πολύ ησυχος και τσεκάρω συνέχεια το πάνελ(εάν καείς απ το χυλό φυσάς και το γιαούρτι).Θέλω να πώ όμως και πάλι ότι δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα με το σέρβις της LG.Αψογοι σε όλα!
  3. Καλημέρα!Ναι ειναι λογικό να δουλεύει έτσι και όχι on-of.Σχετικά με την αντιστάθμιση μπορώ να σε βοηθήσω επειδή το έψαξα μόνος μου μιας και το κατάστημα που την προμηθευτήκαμε δεν μας παρείχε καμία πληροφορία πέρα απ το απλό ξεκίνημα της αντλίας.Εαν σ ενδιαφέρει πές στον Μπάμπη να σου δώσει το τηλ μου. Ευχαριστώ!
  4. Καλημέρα!Εύχομαι και γω να μην επαναληφθεί.Η LG μου αντικατέστησε όλη την αντλία με μια καινούργια.Για τον φόβο των ιουδαίων αντικατέστησα μέχρι και το χειριστήριο της παλιάς αντλίας.Μια παρατήρηση έχω σχετικά με τις δυο αντλίες.Η πρώτη είχε ημερομηνία παραγωγής 1/2019 και ο εναλάκτης ήταν ακάλυπτος.Η δεύτερη έχει ημερομηνία παραγωγής 10/2019 και ο εναλάκτης είναι μονωμένος με κάποιο μονωτικό σαν φιλιζόλ και φαίνεται να είναι χυτό πάνω στον εναλάκτη και όχι να έχει τοποθετηθεί επιπρόσθετα.Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
  5. Καλησπέρα σας Στις 20/6/2019 αγόρασα μια αντλία θερμότητας LG τριφασική μοντέλο HM123M U33 .Η αντλία μπήκε σε λειτουργία μέσα Νοέμβρη για θέρμανση σε ενδοδαπέδια και δούλεψε απροβλημάτιστα μέχρι τις 30/12/2019.Τότε παρατήρησα στην οθόνη ελέγχου το μήνυμα ξεπάγωμα αντλίας.Μετά απο μερικά λεπτά παρατήρησα την θερμοκρασία των νερών εξόδου να πέφτει.και η αντλία να δουλεύει κανονικά.Σε ελέγχους που έκανα παρατήρησα στο εξωτερικό κύκλωμα της θέρμανσης είχε διεγερθεί η ασφαλιστική βαλβίδα 3bar και έβγαινε νερό απο εκεί.(Η πίεση του κυκλώματος σε κανονική λειτουργία ήταν 1,7bar).Σταμάτησα την αντλία απ τον πάνελ ελέγχου μέχρι ο αυτόματος πλήρωσης να φτάσει την πίεση στα επιθυμητά πάλι επίπεδα.Εκανα ξεκίνημα αντλίας και η αντλία τουλαχιστον τα βεντιλατερ ξεκινούσαν κανονικα αλλά χωρίς να ζεσταίνεται το νερό.Το πρωί μίλησα με τον μηχανικό του προμηθευτή και είπε να κλεισω τον γενικό διακόπτη για 20 λεπτά και μετά να τον επανεφέρω μηπως ήταν κολλημένη κάποια βαλβίδα.Το έκανα αλλά μετά απο αυτό ξεκινούσε ο κυκλοφορητής της αντλίας και όταν ξεκινούσαν τα βεντιλατέρ και πρίν πάρει μπρος ο συμπιεστής η αντλία σταματούσε χωρίς να αναγράφεται καποιο σφάλμα.Λόγω των ημερών η δήλωση βλάβης έγινε στις 3/1/2020.Ο τεχνικός του επίσημου σέρβις διέγνωσε βλάβη σε συμπιεστή και πλακέτα.Οταν ήρθαν τα ανταλλακτικά και πήγε να γίνει αλλαγή του συμπιεστή και ανάκτηση φρέον απ την βαλβίδα της πλήρωσης έβγαινε νερό.Μετά απο αυτό μου ανέφερε οτι η αντλία δεν επισκευάζεται και θα παραγγελθεί νέα.Μέχρι εδώ καλά και δεν έχω κανένα παράπονο απ το σέρβις της lg. Τα ερωτήματα όμως που έχω είναι: Πρέπει να αλλάξω όλο το νερό του κυκλώματος θέρμανσης μιας και σε αυτό έχει εισχωρήσει το Φρέον και φοβάμαι μήπως μελλοντικά προκαλέσει κάπου αλλού πρόβλημα ή ακόμη και στην νέα αντλία? Για όλο αυτό το διάστημα που έχω μείνει χωρίς θέρμανση και για όσο μείνω ακόμη ποιός με αποζημιώνει δεδομένου ότι για αυτό το σκοπό πλήρωσα για την αγορά αντλίας μόνο 4500€? Πριν 3 βδομάδες έγινε το ίδιο πράγμα μετά απο ξεπάγωμα αντλίας και σε συνάδελφο στη Λιβαδειά (το όνομά του το έχω αναφέρει στην LG)μόνο που η πίεση του κυκλώματος εκτονώθηκε μέσα στο ερμάριο της αντλίας με αποτέλεσμα να κάψει ηλ.κυκλώματα. Μήπως τελικά υπάρχει κατασκευαστικό ελάττωμα; Η LG σε ερώτησή μου μου απάντησε ότι για τις αντλίες δεν ισχύει η επέκταση εγγύησης.Οπότε εάν αυτό ξανασυμβεί μετά απο δυό χρόνια θα κλαίω τα χρηματά μου. Έχετε ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα? Ελπίζω τα γραφόμενα μου να βοηθήσουν κάποιον μελλοντικό αγοραστή αντλίας θερμότητας. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.