Μετάβαση στο περιεχόμενο

gstatho93

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gstatho93's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, με λένε Γιάννη είμαι 27 ετών. Είμαι πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός τ.ε. Έχω ελάχιστη εργασιακή εμπειρία πάνω στο επάγγελμα του μηχανολόγου στην ουσία έχω εμπειρία μόνο από την πρακτική μου άσκηση. Πρακτική άσκηση έκανα σ έναν μηχανικό εργολήπτη δημόσιων έργων στην οποία τα καθήκοντα μου ήταν πιο πολύ γραμματειακής υποστήριξης θεωρώ. Δηλαδή έφτιαχνα φάκελο δικαιολογητικών, ηλεκτρονική υποβολή προσφορών και επικαιροποίηση. Με τον εργοδότη μου συνέχισα να συνεργάζομαι και μετά το πέρας της πρακτικής μου άσκησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνοντας του τις παραπάνω εργασίες. Είμαι όμως αρκετό καιρό χωρίς μόνιμη εργασία καθώς όπου έχω στείλει το βιογραφικό μου απορρίφθηκα λόγω μη ύπαρξης εμπειρίας. Έτσι πήρα την απόφαση να καταθέσω το πτυχίο μου στην επιτροπή αντιστοιχίας με τις ΑΕΝ Μηχανικών τον Αύγουστο. Πέρασα όλα τα μαθήματα με την πρώτη και είμαι πολύ κοντά στο πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι. Παρόλα αυτά συνεχίζω και κοιτώ και αγγελίες οι οποίες αφορούν Μηχανολόγους Τ.Ε. Η τελευταία μου συνέντευξη (χθες) αφορά την θέση υπεύθυνου γραμμής παραγωγής σε χαλυβουργείο ο εργοδότης είναι διατεθειμένος να μου κάνει μια βασική εκπαίδευση και στην συνέντευξη ρωτήθηκα αν ξέρω από Plc inverter και ηλεκτροκόλληση αν δε τα ξέρω θα πρέπει να τα μάθω γρήγορα. Μου τόνισε οτι προς το καλοκαίρι θα έχουμε πολύ υπερωρία αλλά δεν μιλήσαμε καθόλου για μισθό καθώς μου είπε να περιμένω τηλεφώνημα του. Τι μισθό θα πρέπει να περιμένω σε μια τέτοια θέση ; Προοπτικές εξέλιξης; Ευθύνες; Αν τελικά ακολουθήσω τη ναυτική καριέρα οι γνώσεις που θα πάρω στο πλοίο θα μου φανούν χρήσιμες σε μια δουλειά στη στεριά Συγνώμη εάν κούρασα, γράψτε ελεύθερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι είμαι ο Γιάννης κάνω την πρακτική μου αυτή την στιγμή σε ΕΔΕ, μου έχει ζητηθεί από τον εργοδότη μου να κάνω συνταξη φακέλου και ΤΕΥΔ ως εδώ όλα καλά. Θα ήθελα να μάθω τι αλλάζει σε περίπτωση που θέλουμε να δανειστούμε εμπειρία για κάποιο συγκεκριμένο έργο, τι διαφορετικό πρέπει να κανω στο ΤΕΥΔ; Υποχρεούμαι να φτιαξω και δεύτερο ΤΕΥΔ; Χρειάζονται δικαιολογητικά, κι αν ναι τι; Ευχαριστώ προκαταβολικά Γιάννης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.