Jump to content

ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

Core Members
 • Content Count

  1,114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ last won the day on May 4 2013

ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ had the most liked content!

Community Reputation

131 Καλή

5 Followers

About ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Ενδιαφέροντα
  Αθλητισμός, Εκδρομές, Διάβασμα
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 8 του ΝΟΚ : "Οικόπεδα που βρίσκονται μέσα σε εγκεκριμένο σχέδιο και έχουν παραχωρηθεί από το κράτος έως τη δημοσίευση του "Ν1577/85 για οποιονδήποτε λόγο, με αποφάσεις ή παραχωρητήρια, θεωρούνται άρτια και οικοδομήσιμα με όποιες διαστάσεις και εμβαδόν παραχωρήθηκαν ή με τις τυχόν μικρότερες ή μεγαλύτερες που έχουν στην πραγματικότητα, εφόσον η μεταβολή αυτή δεν οφείλεται σε μεταβιβάσεις. Σε περίπτωση μείωσης των ανωτέρω οικοπέδων λόγω ρυμοτομίας, θεωρούνται άρτια και οικοδομήσιμα, εφόσον έχουν τα ελάχιστα όρια αρτιότητας που προβλέπονται, κατά τον κανόνα ή κατά
 2. Πώς προβλέπεται να αντικατασταθούν οι υπάρχοντες πομποδέκτες και να μεταφερθεί το διαθέσιμο υπόλοιπό τους ;
 3. Τμήμα 30 τ.μ. ανεξάρτητης οριζόντιας ιδιοκτησίας υπογείου με βοηθητική χρήση (αποθήκη) συνολικού εμβαδού 90 τ.μ., εντός νομίμου περιγράμματος, άλλαξε χρήση με δημιουργία studio μουσικής, κουζίνας και WC, ενώ το υπόλοιπο τμήμα εξακολουθεί να παραμένει ως αποθηκευτικός χώρος. 1. Πώς θα υπολογισθεί ο συντελεστής υπέρβασης δόμησης αφού δεν υπάρχει ουσιαστικά υπέρβαση εγκεκριμένου μεγέθους δόμησης που προσμετρούσε στο Σ.Δ. ; 2. Ως χρήση θα δηλωθεί Υπηρεσίες ;
 4. Να χαιρόμαστε τους διαχρονικούς μας κυβερνώντες που αφού έδωσαν φως, νερό, τηλέφωνο σε χιλιάδες αυθαίρετα ανά την επικράτεια, αφού εκδώσανε οικοδομικές άδειες χωρίς κανένα έλεγχο της τελικής κατασκευής, με ανύπαρκτο κτηματολόγιο και δασικούς χάρτες, αφού έχουν εισπράξει εκατομμύρια σε φόρους, αφού δεν φρόντισαν για σωστό χωροταξικό σχεδιασμό και αφού λαδώθηκαν και εξασφάλισαν το μέλλον τους, τώρα μας τιμωρούν συλλήβδην.
 5. Αν έρχονταν όλοι αυτοί οι χαρτογιακάδες και καρεκλοκένταυροι στο "Μεγάλο Περίπατο των Μηχανικών" σε ΥΔΟΜ, Δασαρχεία, Υπουργεία κλπ θα είχαν αλλάξει πολλά χρώματα . . .
 6. Δεν είμαι ράφτης για να κάνω το κροκί στο γραφείο, αλλά τοπογράφος που δουλεύω στους δρόμος της κολασμένης Αθήνας.
 7. Προσωπικά πάντως όταν φτιάχνω το κροκί πριν μετρήσω δεν το παραδίδω στον πελάτη και πληρώνομαι.
 8. 2.000.000€ πεταμένα στην άσφαλτο κε Μπακογιάννη ; Από δικό σας κουμπαρά τα βγάλατε ; Πειράματα με τις τσέπες και τα νεύρα μας ; Ας τα δίνατε να φτιαχτούν έστω και λίγα κρεββάτια ΜΕΘ στη μνήμη του πατέρα σας για να σας ευγνομωνούν και όχι να σας βρίζουν.
 9. Το σύστημα όχι μόνο σέρνεται αλλά αρχεία ανεβαίνουν σε διαφορετική κατηγορία δικαιολογητικού από αυτή που έχει επιλεγεί ! Έχω κάνει αρκετές διαγραφές αλλά ήμαρτον πια.
 10. Όχι γιατί δύο όμορα κτήρια είναι εξαώροφα. Συμφωνώ. Έτσι το αντιμετώπισα κι εγώ σε παρόμοια περίπτωση
 11. Διώροφη κατοικία με πυλωτή ανεγέρθηκε με Ο.Α. έτους 1999 με τις διατάξεις χαμηλών κτηρίων. Τα ύψη όλων των ορόφων είναι ίδια με της εγκεκριμένης Τομής πλην όμως το δάπεδο της πυλωτής κατασκευάσθηκε στο +0.50μ. αντί για το -0.50μ., όπου 0.00 η στάθμη του πεζοδρομίου. Έτσι το μέγιστο ύψος της οικοδομής σήμερα από τη στάθμη του πεζοδρομίου είναι 9.50μ. αντί για 8.50μ. Από τη στιγμή που το ύψος αυτό δεν υπερβαίνει το μέγιστο επιτρεπόμενο της περιοχής βάσει των όρων δόμησης, το πρόστιμο θα υπολογισθεί με αναλυτικό σύμφωνα με το άρθρο 100 του Ν.4495/17. 1. Ποια μεγέθη υπεισέρχονται στον αναλυτ
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.