Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.128
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    7

Status Replies δημοσιεύτηκε από ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

  1. Καλημέρα συνάδερφε, 

    είδα ένα ποστ σχετικά με οικόπεδο που τεμνόταν από γραμμή δύο διαφορετικών τομέων. Τελικά πώς απαντήθηκε αυτό (σε σχέση με τον υπολογισμο του ΣΔ και του ύψους) ; 

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    Ροζίνα Χριστοδουλάτου

    αρχιτέκτων μηχανικός

    1. ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

      ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

      Για το Σ.Δ. βλ. παρ.2 άρθρου 11 ΝΟΚ'12 και για το ύψος βλ. παρ.1 άρθρου 11 ΝΟΚ'12

    2. (See 1 other reply to this status update)

  2. Αγαπητέ συνάδελφε, είδα ότι έχετε σχεση με την περιοχή Πεύκα Γιουρντα στην Σαρωνίδα. Έχω δει τους όρους δόμησης, αλλά από το ΦΕΚ 74 Δ 1965, είδα να δίνει πλαγιές και οπίσθιες αποστάσεις από τα όρια οικοπέδου, 4.00μ. Στα λοιπά ΦΕΚ που ακολουθούν δεν αλλάζει κάτι σχετικά με την πλάγια απόσταση. Έχω την αίσθηση ότι αυτή υπολογίζεται με βάση το ύψος 7.50μ (τουλάχιστον από γειτονικές οικοδομες), δλδ 3,25μ. Έχετε την δυνατότητα για πληροφόρηση σχετικά; Στο Μαρκόπουλο είναι πολύ ζορικη η επικοινωνία. Ευχαριστώ πολύ.

    1. ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

      ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

      Συναδέλφισσα είναι τόσο εξειδικευμένα τα θέματα που θέτεις που σου προτείνω να τα θέσεις κατά τη διαδικασία έγκρισης της Ο.Α. απευθείας στην Υ.ΔΟΜ.

    2. (See 3 other replies to this status update)

  3. Αγαπητέ συνάδελφε, είδα ότι έχετε σχεση με την περιοχή Πεύκα Γιουρντα στην Σαρωνίδα. Έχω δει τους όρους δόμησης, αλλά από το ΦΕΚ 74 Δ 1965, είδα να δίνει πλαγιές και οπίσθιες αποστάσεις από τα όρια οικοπέδου, 4.00μ. Στα λοιπά ΦΕΚ που ακολουθούν δεν αλλάζει κάτι σχετικά με την πλάγια απόσταση. Έχω την αίσθηση ότι αυτή υπολογίζεται με βάση το ύψος 7.50μ (τουλάχιστον από γειτονικές οικοδομες), δλδ 3,25μ. Έχετε την δυνατότητα για πληροφόρηση σχετικά; Στο Μαρκόπουλο είναι πολύ ζορικη η επικοινωνία. Ευχαριστώ πολύ.

    1. ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

      ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ

      Δεν γνωρίζω αν υπερισχύουν οι όροι δόμησης του Π.Δ/γματος ένταξης των γενικών διατάξεων. 

    2. (See 3 other replies to this status update)

  4. Καλησπερα

    σου ειναι εύκολο να μου πεις το συνολικό ποσο υπέρ ΕΤΕΑΕΠ γιατι απο 17 δεν εχω πληρώσει και ουτε μπορω να βγάλω άκρη.

    ευχαριστω

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.