Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tsebebou

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Την πράξη σύστασης την πήρα καθώς και τον κανονισμό και την κάτοψη του έκτου ορόφου . Η κατασκευή αυτή δεν αναφέρεται πουθενά . Σαν κοινόχρηστο χώρο ορίζει το κλιμακοστάσιο απο το υπόγειο μέχρι και την ταράτσα χωρίς να αναφέρει πουθενά οτι η κατασκευή αυτή βρίσκεται αριστερά του κλιμακοστασίου και συνορεύει με ιδιόκτητη βεράντα . Δεν υπάρχει κάποια πράξη τροποποίησης κάτι έστω . Σαφέστατα θα επισκεφτώ ειδικό απλά θα θελα να εχω μια πρώτη γνώμη για να προετοιμαστώ σε ορισμένα θέματα. Χτες έγινε συνέλευση , εξέθεσα το θέμα και το γενικότερο κλίμα ήταν τύπου , έλα μωρέ όλα εδώ θα μείνουνε δεν πειράζει αν είναι έτσι η βεράντα σας και πήγατε να πλημμύρισετε προχθές γιατι το σιφώνι δεν προλάβαινε να μαζέψει τα νερά . Οταν τους ρώτησα αν έχουν κάνει κάποια γραπτή συμφωνία γι αυτό μου έλεγαν όχι ειναι κοινόχρηστο χωρίς άλλη απάντηση . Οταν ρώτησα γιατί στο σχέδιο δεν υπάρχει η αποθήκη οπου στη θέση της δείχνει σκάλα ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μου απάντησε αυτός που τη χρησιμοποιεί, ε και τι σε πειράζει αν δεν υπάρχει ? Το θέμα εκτός απο το οτι δεν νιώθω ιδιωτικότητα στο σπίτι μου, είναι και ασφαλείας . Πρόσφατα πήδηξε μάστορας στην βεράντα μου για κάτι που ήθελε να δει σε μια βάνα χωρίς την άδεια μου κι οταν κατάλαβα οτι κάποιος βρισκόταν έξω απο το σπίτι στην ιδιόκτητη βεράντα μου και πήγα να ζητήσω εξηγήσεις , μου απάντησε σιγά πως κάνεις έτσι ? Να σημειώσω μια φράση που πρωτίστως διαβάζοντας με έβαλε σε σκέψεις και ξεκίνησα το θέμα . Γράφει κάπου σε σημείο που αναφέρει τα κοινόχρηστα και κοινόκτητα μερη ".... Η καπνοδόχος, ο καπνο συλλέκτης, ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟΥ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΩΣ, η κεντρική είσοδος, οι ανελκυστήρες μετά των φρεάτων αυτών , των τροχαλιοστασίων και των εν γένει εγκαταστάσεων κτλ.." οταν χτες στην συνέλευση προσπαθούσαν να με πείσουν οτι η κατασκευή ειναι κοινόχρηστη , τους ρώτησα που ειναι το επι του δώματος κουβούκλιο επικάλυψης που αναφέρει η σύσταση ? Μου απάντησαν οτι αυτό ειναι το κουβούκλιο που έχουμε επάνω του ανελκυστήρα και βρισκεται πολύ μακριά από την σκάλα . Για τον ανελκυστήρα όμως και τα δικά του μέρη μιλάει πιο κάτω . Ε οχι, επέμεναν αλλα χωρίς τίποτα γραπτό .
  2. Mεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι , ούτως ώστε να δω αν αξίζει να ανοίξω πόλεμο με την πολυκατοικία . Υπάρχει περίπτωση να θεωρείται κοινόχρηστος χώρος μια κατασκευή με δύο απλά κάγκελα σε σχήμα Γ που καλύπτουν ουσιαστικά μια σιδερένια στριφογυριστή σκάλα η οποία οδηγεί στην ταράτσα της πολυκατοικίας και ΟΛΟ αυτό που σας περιέγραψα βρίσκεται στο ίδιο δάπεδο με ιδιόκτητη βεράντα διαμερίσματος του τελευταίου ορόφου ? Η κατασκευή αυτή εχει δική της είσοδο ακριβώς δίπλα απο την κύρια πόρτα του διαμερίσματος , και όλοι οι ένοικοι έχουν κλειδί και ανεβοκατεβαίνουν στην ταράτσα οπότε θέλουν . Για να το περιγράψω καλύτερα , φανταστείτε μια τετράγωνη βεράντα που όπως την κοιτάτε απο πάνω , στην κάτω δεξιά πλευρά της σε σχήμα Γ εχει δυο κάγκελα ενωμένα (2 μέτρα ύψος), περικλείεται μέσα σε αυτά η σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα , το δάπεδο ειναι κοινό , ίδιο , δεν το ξεχωρίζει τίποτα , επίσης τα κάγκελα ξεκινάνε πέντε πόντους απο το δάπεδο διότι το τετράγωνο αυτό δεν έχει σιφώνι και τα νερά του αναγκαστικά βγαίνουν στο σιφωνι της ιδιόκτητης βεραντας. Στο συμβόλαιο του σπιτιού δεν αναφέρεται τίποτα γι αυτήν την κατασκευή , αναφέρεται απλά σαν ιδιόκτητη βεράντα και στο σχέδιο κάτοψης του ορόφου φαίνεται οτι υπάρχει . Μπορεί να είναι κοινόχρηστο όπως μου λένε και να χουν όλοι κλειδιά και ελεύθερη πρόσβαση απο εκει στην ταράτσα και ουσιαστικά και πρόσβαση στο σπίτι μου αν πηδήξουν το κάγκελο ? Να σημειώσω πως το κλιμακοστάσιο, στην θέση που κανονικά θα έπρεπε να ανεβαίνει κοινόχρηστη σκάλα , υπάρχει μια αποθήκη που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης του διπλανού διαμερίσματος αποκλειστικά και η οποία δεν φαίνεται πουθενά στο σχέδιο της κάτοψης . Σας ευχαριστώ ! (τώρα κατάλαβα οτι το έβαλα σε λάθος κατηγορία .... Συγχωρείστε με, δεν ξέρω πως μπορώ να το μεταφέρω στην σωστή )... Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (κάτω μέρος) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos 33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.