Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

stetr

Members
  • Περιεχόμενα

    39
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από stetr

  1. Αρχικά προς το παρόν είμαι φοιτητής , δεύτερον δεν βρήκα κάτι παρόμοιο σε ελληνικό σάιτ (και το βίντεο το ανέφερα επειδή είναι παρόμοια η περίπτωση ) και τέλος είναι από οπτοπλινθοδομη ( περεταίρω πληροφορίες δεν γνωρίζω , είναι για λογαριασμό φίλου και συγκεκριμένα για τα γουρουνάκια ) 😉

     

  2. Καλησπέρα μιας και κοιτάω διάφορες αγγελίες εργασίας βλέπω ότι πολλοί ζητάνε γνώση πολεοδομικής νομοθεσίας, αυθαιρέτων, κτιριολογικού κανονισμού (ΝΟΚ). Αυτά στη σχολή δεν μας τα ανάφεραν καν ποτέ και στις δουλειές τα ζητάνε σαν κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζω. Η ερώτηση είναι πως τα μαθαίνεις αυτά ώστε να θεωρείτε ότι έχω γνώση πάνω σε αυτά ?

  3. 1 ώρα πριν, bilya63 said:

    Το rhino κ το max είναι καθαρά 3D modelling λογισμικά με το καθένα να χει διαφορετικό βάθος στο τι κάνουν. 

    Το Revit είναι BIM λογισμικό με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία απο τα υπόλοιπα κ το κλασικό CAD. 

    Όλα κάνουν rendering, όλα μιλάνε μεταξύ τους το θεμα είναι εσύ με τι θες να ασχοληθείς. 

    Εγώ πιο πολύ ασχολούμαι με AutoCAD και έχω δουλέψει σε κατόψεις 2d , αλλά θέλω να αρχίσω να κάνω interior & exterior design και δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα ταιριάζει εδώ ( περισσότεροι μου λένε για 3ds max αλλά και rhino / ps ) 

  4. Καλησπέρα επειδή βλέπω αγγελίες εργασίες να ζητάνε πολ. μηχανικούς για διαχείριση εργοταξίου και επίβλεψη , έχει κάποιος δουλέψει σε αντίστοιχο πόστο και να μπορεί να μου πει τι περίπου ζητάνε από καθήκοντα ?

  5. Για φωτορεαλισμό εσωτερικό και εξωτερικό έχω ακούσει  Rhino , 3ds max , revit εσείς πιο πιστεύεται είναι πιο καλό και πιο θα μου χρησιμεύσει να μάθω για να βρω δουλειά ?

     

    Παρατήρηση

    Μη θέτεις το ίδιο ερώτημα σε πολλαπλά θέματα για να μη διαγραφούν όλα

    Didonis

  6. On 4/1/2021 at 2:50 ΜΜ, stetr said:

    Καλησπέρα σε ολους , εχω ενα προβλημα με ενα γραφημα στο εξελ. Οπωσ βλεπετε το σημειο1 εχει για Χ 3,30 ενώ βγαινει στο 1. Γνωριζει καποιος το γιατι ?⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️image.png.5cb1a7ec750df72c8db5519d98ce98c1.png

    ενταξει ευχαριστω , τωρα εχω αλλο προβλημα. Πωσ μπορω εχωντας μονο το y να μου βρει το χ του πανω στο γραφημα ?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.