Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Xristos92

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας ! Νομίζω οι τιμές στα σπίτια που πωλούνται δεν είναι αντιπροσωπευτικές λόγο των φοιτητών και τις ζήτησης τους ! Μέσα στο μήνα θα προχωρήσω το θέμα με τον μηχανικό για να πάρω μια πρώτη ιδέα που βρισκόμαστε !
  2. Καλησπέρα και πάλι. Για την Κομοτηνή αναφέρομαι ! Απλά αναρωτιέμαι σε 100m2 σπίτι που πάνε τα 100k ας πούμε ! Είναι μεγάλο και θέλει πολλά υλικά ,ανεβαίνουν οι μελέτες και τα σχέδια λόγο m2 ; Έχω παντελή αγνοια ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση φιλε μου ! 1)Τα νούμερα αυτά είναι για μεγάλες πόλεις να το πω ? Γιατί εδώ αν θες για 100m2 120 χιλιάδες περίπου αν δεν έχεις και το οικόπεδο δεν αξίζει νομίζω. Με σύμμεικτη έχει διαφορα στο κόστος ? Κερδίζεις τίποτα η απλά είναι ποιο γρηγορη σαν κατασκευή ? Αξίζει ? 2) Θα τα πάρω με την σειρά ,λογικά αν δίνουν πληροφορίες στπ δημόσιο θα βγάλω άκρη εύκολα !
  4. Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum ! Έχω δυο απορίες και χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας. 1) Έχω στα σχέδια μέσα στον επόμενο καιρό να κάνω το βήμα για το πρώτο μου σπίτι ! Οικόπεδο υπάρχει οποτε είμαι ανάμεσα στο κλασικό μπετό η σε σύμμεικτο που μου έδωσαν ως ιδέα αλλα δεν έχω γνώση ,και θα ήθελα να βρω έναν μπούσουλα να το πω απλά για να βγάλω μια άκρη. Δεν έχω τρελες απαιτήσεις σε σχέδια κτλπ ,όσο ποιο minimal γίνετε. Γύρος τα 100 τετραγωνικά με μονο το μπάνιο ξεχωριστά. Και έτοιμο σχέδιο να μου δώσουν από άλλο σπίτι (δεν γνωρίζω αν γίνετε) δεν έχω πρόβλημα για μειωση κοστους.Τι συμφέρει περισσότερο και στο περίπου έχουμε μια ιδέα για το κόστος ? Έχω δει κάτι 1000e/m2 αλλα μου φαίνονται τραγικά πολλά ! 2)Υπάρχει νόμιμος τρόπος να βρω τον ιδιοκτητη κάποιοι ακινητου ? Μέσο συμβολαιογράφου-δικηγόρου ; Ευχαριστώ παρα πολύ για τον χρόνο σας !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.