Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

mosdeu

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθηνα, Πειραιας

mosdeu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εγω πιο νεος ημουν 302 Α κεμχ 95 τμχεθ (ροδος) 95 ΑΔΤΕ δοιηκηση μηχανικου , γραφεας και μηχανικος εκει και τελος κεπικαριος στο λουτρακι
  2. σε ποιον υπευθηνο να μιλησεις μεσα στο τει αφου ολοι την ιδια δουλεια κανουν. εγω ειμαι στο τει αθηνων εργων υποδομης και τισ προαλλες μου ειπαν οτι χαθηκαν βαθμολογιες απο οταν ειχα παει γερμανια. ασε μην πω οτι ο φυσικος δεν με περναει γιατι δεν ειμαι κοριτσακι. αστα και βραστα. και δεν ειναι μονο αυτο οι μεγαλοι "ενθρονοι" καθηγητες δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους παρα λενε η περνας με την αξια σου, με θεματα αλυτα , η με 1000 ευρω(εννοειται βαθμο 5)
  3. φιλε μου τετοιου ειδους αναφορες ειχα βρει στο πανεπιστημιο τησ γερμανιας που ημουν. θα κοιταξω να τις παρω και θα στις στειλω. οκ
  4. αυριο θα σας παραβαλω τριγωνομετρικα σημεια ολα της ροδου, καθως και αν επιθυμειτε και τον κτηματολογικο χαρτη της ψινθου. Τα πρωτα τα εχω σε αρχειο cad ενω τα δευτερα σαν raster για cad.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.