Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Michael Kossenas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημερα σας, Εχωντας κανει ανακαινησει στο μπανιο 4 μηνες πριν ειχα αλλαξει και ολες τις σωληνες με πολυστρωματικες. παρολο που ηθελα να μπει και πινακας υδροληψιας τελικα δεν μπηκε και ετσι ολες οι διακλαδωσεις βρισκονται δυστηχως θαμενες στο πατωμα οπου εχτες διαπιστωσα οτι καπου εχω διαρροη μιας και στο ταβανι του αποκατω μου εχουν σκασει υγρασιες. Η ερωτηση μου ειναι οτι οι διακλαδωσεις που ειχα δει ηταν πρεσαριστες , αυτες με το ζεστο νερο χαλανε? γιατι καλα να ηταν απλα καποια λιγο ασχημα πατημενη , το θεμα μου ειναι να μην σκασουν και αλλες στο μελλον.... Σας ευχαριστω πολυ Μιχάλης.
  2. Απλα παραθετω οτι με λεβητα buderus εκτος το οτι εχω μια διακυμανση στο κλεισε ανοιξε με μεση ροη και 40 βαθμους ρυθμηση στον λεβητα δεν εχω θεμα....
  3. Επειδη εχω βρεθει σε παρομοια θεση , μηπως θα ηταν καλυτερα να μιλησετε με τον δικηγωρο σας για το χαρτι που εχετε υπογραψει?
  4. Καλημερα, Ο λεβητας ειναι στο μπαλκονι και ειναι ο Buderus logamax GB012-25K To Δοχειο διαστολης ειναι μεσα στον λεβητα η καπου εξω? γιατι εκτος απο τα εξαερωτικα στηλης και ενα φιλτρο που ειναι ακριβως κατω απο το λεβητα δεν βλεπω κατι αλλο...
  5. Καλημερα σας Παραθετω φωτο της διακλαδωσης. Τελικα συμπληρωσα νερο και απο 1.3bar που ελεγε ο λεβητας το ανεβασα κοντα στα 2 και εστω και αργοπορημενα πηρανε ολα τα σωματα... Σας ευχαριστω θερμα για τις απαντησεις σας αν και θα ηθελα εαν καποιος εχει τον χρονο και την καλοσυνη να μου πει τι ακριβως ειναι το μονοσωληνιο... Να ειστε καλα. Μιχάλης.
  6. Θα μπορουσατε παρακαλω να με διαφωτησετε ως προς τι ειναι το μονοσωληνιο και τι το δισωληνιο? εγω βλεπω μια σωληνα που εχει το ζεστο νερο παροχης απο τον λεβητα και μια το κρυο απο τα σωματα προς το λεβητα. τελικα τι εχω? Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  7. τα σωματα εχουν 2 βανες (εισαγωγη/εξαγωγη) πανω τους , αυτες εννοειτε? η με το by-pass εννοειτε οτι θα επρεπε να υπαρχει και κατι αλλο? Ευχαριστω πολυ.
  8. Καταρχας σας ευχαριστω για την απαντηση, Επειδη δεν γνωριζω τι ειναι το μονοσωληνιο , θα μπορουσατε παρακαλω να μου το εξηγησετε? Η εγκατασταση μου οπου εγινε απο υδραυλικο εχει ως εξης Ο λεβητας ειναι στο μπαλκονι οπου κατα μηκος του μπαλκονιου υπαρχουν 3 δωματια , εξωτερικα λοιπον υπαρχουν 2 (σχετικα χοντροι) σωληνες οι οποιοι δινουν/παιρνουν νερο στα 3 σωματα , στο πρωτο δωματιο υπαρχει ενα σωμα οπου με διακλαδωσει συνεχιζει στο μπανιο και με αλλη μια συνεχιζει στην κουζινα στο δευτερο δωματιο υπαρχει μια αναλογη διακλαδωση που δινει παροχη σε ενα σωμα στο χωλ. τα 3 πρωτα σωματα και αυτο στο μπανιο ζεσταινουν , στο χωλ/κουζινα οχι. κλεινωντας την παροχη στο υπνοδωματιο παιρνει η κουζινα ,αναλογως και στο αλλο δωματιο παιρνει το χωλ... Ελπιζω να μην σας μπερδεψα παραπανω. Ευχαριστω πολυ. Μιχαλης.
  9. Καλημέρα σας, Εχω αυτονομη με αεριο και 6 σωματα τα οποια περυσι δουλευαν μια χαρα. Το καλοκαιρι εκανα ανακαινηση στο σπιτι και αντικατασταθηκε το καλοριφερ στο μπανιο, ξερω οτι αδειασαν το κυκλωμα , σε δοκιμη που εκανα τα 2 απο τα 6 ηταν παγωμενα ολα οταν κανεις εξαερωση βγαζουν νερο, εαν κλεισω την παροχη σε ενα ζεστο , ζεστενεται καποιο παγωμενο.. Τι μπορει να φταιει? πιεση νερου η κυκλοφορητης? η κατι αλλο...? Ευχαριστω προκαταβολικα. Μιχαλης.
  10. Καλησπερα σας, Μενω στον 4ο και εχω αυτονομη θερμανση , ο υδραυλικος που μου εκανε την εγκατασταση ταπωσε της παλιες σωληνωσεις στο υψος που ειχαν σπειρωμα, Θα ηθελα να ρωτησω παρακαλω εαν τεχνικα γινεται να κοπουν χαμηλα στο πατωμα. Ευχαριστω πολυ Μιχαλης.
  11. Γνωρίζει μηπως καποιος πως υπολογίζετε η εμπορική άξια ενος ακινήτου?Υπάρχουν καποιοι πίνακες η η εκτιμηση γίνεται με βάση την κατάσταση του ακινητου? @haris14 να εχεις υποψη σου οτι με βάση την αξία εκτίμησης του μηχανικού τους ισως να πάρεις και όλο το ποσό της τίμης του ακινητου... Ευχαριστω πολυ.
  12. Συγγνώμη που "ανασταινω" παλαιό θέμα αλλα θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ εαν σε παρόμοια περίπτωση (ταράτσα με κτιστο δώμα χωρις καμια καλυψη) θα χρειαστώ άδεια για κάλυψη της ταρατσας με στέγαστρο με πανί? Ευχαριστω.
  13. Καλησπέρα σας, Υπάρχει περίπτωση αγορας οικίας η οποία βρίσκεται σε στενό οπου τα 2 κάθετα σε αυτο στενά εχουν αγωγους Φ.Α. Απο την εμπειρία σας Θα ήθελα παρακαλώ να ρωτησω ποσο ευέλικτη οσον αφορά την επέκταση του δυκτίου της ειναι η ΔΕΠΑ?. Επεισης στο ίδιο με την οικία στενο 2 τετράγωνα πιο κάτω υπάρχει αγωγός. Εχω σκοπο να υποβάλω αίτηση ενδιαφέροντος αλλα εαν είναι να μην περάσει ποτε τοτε να δω αλλες λυσεις θερμανσης.... Μιλαω για κέντρο αθήνας παντα. Σας ευχαριστω εκ τον προτερον. Μιχαλης.
  14. Απέξω ακριβώς απο την μεταλική πόρτα όντος ακούγετε ενα χαμηλό βουητό , οπότε υπάρχει κατι λειτουργικό μεσα. Το θέμα είναι εαν αυτό που είναι μέσα ειναι επικίνδυνο για τους κατοίκους στον 1ο όροφο... Η συγκεκριμένη μονοκατοικία αποτελείτε απο ενα οίκημα 150τμ και 1 καταστημα στο ισωγειο..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.