Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημητρης Φ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Δημητρης Φ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ελήφθη και κατεννοηθη που λέμε και εμείς οι ενστολοι έστω και πρώην!! Ευχαριστώ!!
  2. Καλημέρα και σε σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Όντως ο όρος είναι δεσμευτικός. Απευθύνθηκα σε ειδικούς μέσω της ιστοσελίδας μήπως υπαρχει - αν υπαρχει-κάποιο επισημο έγγραφο της Πολεοδομικής υπηρεσιας που να διαλευκάνει το μεγα μυστήριο!! Καλή εβδομάδα!!
  3. Ευχαριστώ για το άμεσο της απάντησης! Αυτο ακριβως είχα δει και εγώ στο διαδίκτυο... Ελπίζω η πολεοδομία που θα επισκευτω αύριο να μην έχει αντίρρηση γιατί το κοστος στην περιπτωση αποκλειστικης και υποχρεωτικής χρήσης πέτρας είναι πολύ υψηλό.
  4. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία. Μόλις έβγαλα άδεια αγροτικης αποθηκης 15τετραγωνικων και της απαραιτητης άδειας μικρής κλίμακας. Η άδεια αναφέρει "λιθοκτιστη αποθήκη" . Κάποιος συνάδελφος σας στην ιστοσελίδα σας, αναφέρει, ότι στον όρο λιθοκτιστη συμπεριλαμβάνεται και η οπτοπλινλινθοδομη-τουβλα. Επειδή δεν έχω παει ακόμα στην πολεοδομία της περιοχή μου, να ρωτήσω επί συγκεκριμενου,υπαρχει κάποιο επισημο έγγραφο στο οποίο να βασιστω η απλώς η κατασκευη με τουβλα είναι απλώς η αποψη-ερμηνια του συναδελφου σας. Υπόχρεος για τυχόν απάντηση..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.