Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Val1986

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Val1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Βασικά μπερδεύτηκα λίγο. Εγώ μιλάω για τον εναλλάκτη όπου από την μια περνάει το φρέον και από το άλλο δίκτυο του εναλλακτη περνάει νερό. Σε μένα αυτός ο εναλλάκτης τρύπησε και μπλέχτηκε φρέον με νερό. Φαντάζομαι και στον έκπτωτο ο ίδιος εναλλάκτης τρύπησε.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Κωνσταντίνε. Εύχομαι να είναι όπως τα λες και να μην ανεβάζει μεγάλη πίεση στην απόψυξη η αντλία και να τρυπάει ο εναλλάκτης λόγω πίεσης. Λογικά τρυπάει λόγω απότομης διαφοράς θερμοκρασίας φαντάζομαι κατά την απόψυξη. Είναι κρίμα πάντως. Μακάρι να έχουν διορθώσει το πρόβλημα στις καινούριες αντλίες με καινούριους εναλλάκτες.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Φίλε εκπτωτε η ιστορία σου είναι λες και έλεγα την δική μου. Ακριβώς ίδια ακριβώς όμως. Έβαλα την αντλία 14 kw όμως τον Ιούλιο μέσω εξοικονομω. Στις 30/12 με τα πολλά κρύα και χιόνιζε εκείνη την ημερα μου βγάζει μήνυμα ξεπαγωμα αντλιας . Εντάξει λέω λογικό. Στην συνέχεια η αντλία δούλευε χωρίς να ζεσταίνει τα νερά. Ανεβαίνω στην ταράτσα και βλέπω πράσινο υγρό κάτω. Παίρνω τηλ την lg και μου αντικατέστησαν την αντλία. Η αντλία η καινούρια είχε ημερομηνία κατασκευής τον 10/2019 και η πρώτη τον 1/2019. Και ήταν μονωμενος ο εναλλάκτης στην νεα ενώ στην πρώτη οχι. Το ερώτημα είναι το εξής τώρα. Γιατι μας το έκανε στο ξεπαγωμα ; Ο εναλλάκτης ήταν προβληματικός η κάτι συμβαίνει με την απόψυξη και στα επόμενα κρύα θα το ξανακάνει; Με προβλημάτισε πολύ η ίδια ακριβώς κατάσταση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.