Μετάβαση στο περιεχόμενο

themistoklisv

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Εγκαταστάθηκε και δουλεύει μια χαρα, Δεν ειμαι τοσο σίγουρος για την ακρίβεια του θερμόμετρου αλλά η πράξη θα δείξει. Σας ευχαριστώ ! Χρόνια πολλά!
  2. Έχω και εγω μια ανησηχία για αυτό. Ειμαι αυτόνομος και έχω άλλους 2 θερμοστάτες αναλογικούς, οπότε λέω να το δοκιμάσω και να δώ. Κυρίως με ενδιαφέρει η λειτουργία wifi που προσφέρει και η δυνατότητα προγραμματισμού. Ευχαριστώ
  3. ευχαριστώ, αναφέρεις 2 φορές καφέ καλώδιο ενω έχει ένα καφέ και ένα ρόζ ίσως δεν φαίνεται στην φωτογραφία. το ρόζ πάει στο L και το καφέ πάει στο Υ1 και γεφυρώνει με το L4. Οπότε βάζω το ροζ στο 4 και το καφέ στο 1 σωστά ?
  4. Eίναι κάποιος κινέζικος θερμοστάτης. το μοντέλο ειναι αυτό που έχω κυκλώσει, δηλαδή το ME 81H.16 Ευχαριστώ
  5. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε όλοι καλά τους δύσκολους αυτούς καιρούς. Θα ήθελα την βοήθεια σας να αντικαταστήσω έναν αναλογικό θερμοστάτη siemens που έχω με ένα ψhψηφιακό wifi. Το σύστημα είναι με καυστήρα πετρελαίου και καλοριφέρ. Ο υπάρχων αναλογικός θερμοστάτης siemens συνδέεται με 3 καλώδια όπως φαίνεται στην φωτό 1. Αφού ανοιξα καυστήρα και ακολούθησα τα καλώδια κατέληξα: Ροζ Καλώδιο απο καυστήρα προς θερμοστάτη χώρου Μπλέ καλώδιο ουδέτερος Καφέ καλώδιο από θερμοστάτη χώρου προς καθστήρα. Το γεφύρωμα δεν καταλαβαίνω τί ειναι. Μπορώ να συνδέσω τον ψηφιακό θερμοστάτη με το διάγραμμα που φαίνεται κυκλωμένο μέσα στοτετράγωνο , στην δευτερη φωτό? Μπορείτε να μου πείτε πώς? Ευχαριστώ και μείνετε ασφαλείς!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.