Μετάβαση στο περιεχόμενο

lm7

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lm7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ασφαλώς και δε μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι μόνο ελεύθεροι επαγγελματίες με παράλληλη μισθωτή απασχόληση δεν έχουν λάβει καθόλου χρήματα. Όταν είναι να υπολογίσουν εισφορές κάνουν να σε αναγνωρίσουν ως μισθωτό 2 χρόνια και σου στέλνουν κανονικά τα ειδοποιητήρια κάθε μήνα σαν να μην τρέχει τίποτα και χωρίς να ξέρεις πόσα τελικά οφείλεις. Τα πληρώνεις διπλά και τριπλά και μετά περιμένεις πότε θα δεήσουν να στα επιστρέψουν με καθυστέρηση τόσων μηνών λες και μας περισσεύουν να τους διπλοπληρώνουμε. Τώρα με το voucher τα αντανακλαστικά τους τα βρίσκω πολύ καλά!! Αμέσως βλέπουν παράλληλη μισθωτή εργασία. Μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία. Εφόσον η πρόσκληση έχει τους επιλέξιμους ΚΑΔ, έχουμε ανοιχτά τα βιβλία μας, πληρώνουμε τέλος επιτηδεύματος κλπ. και το σύστημα ενέκρινε τις αιτήσεις μας (με βάση ενεργό ΚΑΔ που το έβλεπε κατευθείαν από το taxis), γραφτήκαμε στις πλατφόρμες και αφιερώσαμε όσες ώρες ο καθένας είναι αδιανόητο να μας εξαιρέσουν. Τέλος να αναφέρω ότι γνωρίζω ελεύθερο επαγγελματία και παράλληλα μισθωτό ο οποίος είχε λάβει κανονικά τα 400 ευρώ προκαταβολή με την πρώτη δόση πληρωμών και πριν διακοπεί το πρόγραμμα. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάφορη αδικία. Πρέπει να πληρώνονται όλοι μαζί. Ακόμα και η καθυστέρηση πληρωμής σε εμάς αποτελεί μη ισότιμη μεταχείριση.
  2. Γιατί να μην πάρουν τα 600 αυτοί που είναι παράλληλα και μισθωτοί? Έχουν ανοιχτά βιβλία, ο ΚΑΔ εντάσσεται σε αυτούς της πρόσκλησης, πληρώνουν κανονικά ΦΠΑ και τέλος επιτηδεύματος κάθε χρόνο, κτλ. Μέσα στην πρόσκληση αναφέρεται ότι δε μπορούν αυτοί που είναι ΜΟΝΟ μισθωτοί, και λογικό είναι διότι δεν θα είχαν ενεργό ΚΑΔ. Μας ενέταξαν κανονικά στο πρόγραμμα, αφιερόσαμε πόσες ώρες σε άσκοπη τηλεκατάρτιση και τώρα θέλουν να μας πετάξουν έξω? Πιστεύω ότι θα μπούν τα χρήματα από Δευτέρα διότι γνωρίζω άτομο που δεν είναι μισθωτός και πάλι ακόμα δε του μπήκαν. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η αργοπορία σε μερικούς, αλλά γίνεται ένα μπάχαλο αν κρίνουμε από το γεγονός ότι μερικοί πήραν μόνο 200, ενώ κάποια άλλοι πήραν 400+600!
  3. Διαδικασία Α, αίτηση 12-04-2020, επιβεβαίωση από ΚΕΚ 17-04-2020, λογαριασμός Εθνικής τράπεζας... ακόμα τίποτα
  4. τι ισχύει στην περίπτωση που κάποιος είναι ταυτόχρονα ελεύθερος επαγγελματίας και μισθωτός με πρόσληψη σε εταιρεία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.