Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

[email protected]

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Συλλογή Βινυλίου και cd. Μουσική, Τεχνολογία, Ταξίδια,
  • Τοποθεσία
    ΖΑΚΥΝΘΟΣ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα, Ελπίζω να γράφω στην σωστή κατηγορία 😛 Θέλω να αντικαταστήσω τον θερμοστάτη που έχω στο σπίτι Olympia Electronics BS-812 με τον έξυπνο θερμοστάτη της Google, Nest Thermostat. Ξέρει κανένας ποιο είναι το κατάλληλο μοντέλο για Ελλάδα ; Έχω δει ότι κάποια μοντέλα θέλουν και το Heat Link.... Αυτό μπαίνει εκεί που είναι τώρα ο θερμοστάτης ; Και δίπλα του μπορώ να βάλω την οθόνη ; Πως τροφοδοτούνται ; Επίσης, μπορώ να τον βάλω στο σπίτι ; Έχω καλοριφέρ με μπόιλερ πετρελαίου. Με τον θερμοστάτη που έχω τώρα, απλά πατάω On/Off για να το θέσω σε λειτουργία. Όταν ανάβω το καλοριφέρ, ζεσταίνετε και το νερό στον ηλιακό. Δεν ξέρω εαν παίζουν ρόλο αυτά, απλά τα παραθέτω σαν πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πολύ.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ. Πήρα τις απαντήσεις μου και είμαι οκ
  3. Για να τα συνοψίσουμε. Θέλω να επεκταθεί το καλώδιο τροφοδοσίας του router αλλά από την πλευρά που είναι το βύσμα και το καλώδιο δικτύου που φεύγει από τον τοίχο, δεν μπορώ δηλαδή να το αλλάξω και να βάλω πιο μακρύ....
  4. Όχι. Το καλώδιο ρεύματος θέλω να επεκταθεί καθώς και το καλώδιο δικτύου.
  5. Να την γύρισαν έτσι ξαφνικά? Και χωρίς μια ενημέρωση? 😕 🤔
  6. Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο. Μέχρι πρότινος όλα δούλευαν καλά. Στο σπίτι υπάρχει μια κεντρική πρίζα όπου εκεί είναι συνδεμένο το modem του OTE. Από την πρίζα αυτή έφευγε ένα spliter από το οποίο ένα καλώδιο πήγαινε στο modem και έδινε internet και άλλο ένα το οποίο έδινε τηλέφωνο. Με την συνδεσμολογία αυτή είχα τηλέφωνο σε όλες τις τηλεφωνικές πρίζες του σπιτιού (πάνω στις οποίες υπήρχε και φίλτρο, όπου είχα συσκευή). Ξαφνικά αυτό σταμάτησε και έχω τηλέφωνο μόνο εάν “καρφώσω” την συσκευή πάνω στο modem…. Τι πάει λάθος ;
  7. Υπάρχει και ένα καλώδιο δικτύου που θα χρειαστεί επέκταση, εάν ενώσω 2 καλώδια με ένα κλιπ (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται, αλλά το έχω σαν εικόνα) θα χάσω ταχύτητα ?
  8. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει καλώδιο ρεύματος για να επεκτείνω το καλώδιο του modem/router αλλά με την διαφορά ότι θέλω να μπει στο βύσμα μπροστά...(έχω επισυνάψει photo) Είδα κάποια καλώδια στο internet αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εαν κάνουν....
  9. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λέτε για το ουδέτερο, χαχα. Δεν ξέρω εάν βοηθάει, αλλά στο ίδιο σημείο, πριν την ανακαίνιση του σπιτιού και πριν μπει ηλιακός τριπλής, υπήρχε απλός θερμοστάτης. Βέβαια ξέρω ότι ο ηλεκτρολόγος έκανε αλλαγές στις καλωδίωσης αλλα... Σε ευχαριστώ πολύ. Ο Nest 3rd θα δουλεύει κανονικά δηλαδή ; Το έχεις τσεκάρει ; Στείλε μου σε μήνυμα την τιμή και μερικές φωτογραφίες εαν μπορείς.
  10. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα, ξέρει κάποιος απο εσάς εαν μπορεί να δουλέψει στην Ελλάδα αυτός ο θερμοστάτης για καλοριφέρ ; MoesHouse BHT-6000-GBLW και DANIU WiFI Smart Digital Thermostat. Ιδανικά θα ήθελα τον Nest της Google αλλά είναι πολύ ακριβός. Στο σπίτι τώρα έχω αυτόν, Olympia Electronics BS-812 αλλά θέλω να τον αλλάξω μιας και προσπαθώ να κάνω smart πραγματάκια. Έχω καυστήρα πετρελαίου και είναι συνδεδεμένος και ο ηλιακός εάν δεν έχει ζεστό νερό λόγω συννεφιάς να ζεσταίνετε το νερό από το καλοριφέρ (όταν είναι σε λειτουργία). (Είδα ότι ο ηλεκτρολόγος, στον χώρο που είναι ο λέβητας, έχει βάλει και μια ασφάλεια, δεν ξέρω γιατί και εάν παίζει κάπου ρόλο).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.