Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

dim1309

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. "georgios_m", ειλικρινά, δεν έχω ιδέα. Σ' όλη μου τη ζωή έχω δει μόνο υπόλευκα ή το πολύ γκρί άλατα. Στο σπίτι που μένω, μετακόμισα πριν 4 μήνες. Μέχρι που μέσα Φεβρουαρίου παρατήρησα ότι η πίεση της βρύσης της κουζίνας ήταν πεσμένη. Ξεβίδωσα το επιστόμιο με τη σίτα και αντίκρυσα το θέαμα των φωτογραφιών. Αμέσως έκανα το ίδιο και στις υπόλοιπες βρύσες του σπιτιού όπου βρήκα ίσες ποσότητες υλικού. Και βέβαια, το εξωφρενικό είναι η ποσότητα υλικού που διοχετεύεται καθημερινά ! (γι' αυτό και ανάρτησα φωτογραφία με τα ...ευρήματα, με χρονική απόσταση 7 έως 10 ημερών).
  2. "nvel", "georgios_m" : Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας. Επισυνάπτω ένα video που έστησα, με καύση του ιζήματος. Απ' ό,τι φαίνεται (και με τη μηδενική γνώση που έχω στο αντικείμενο), το υλικό είναι μάλλον άφλεκτο. Επίσης, με την παραμικρή τριβή στα δάκτυλα, θριμματίζεται αμέσως. Δεν ξέρω αν βοήθησα με την απάντησή μου. TAB DEPOSIT BURN.mp4
  3. "Sotis9" καλημέρα σας. Αυτό υπάρχει σε ΟΛΕΣ τις βρύσες. Μένω στον Πρίνο.
  4. Θα το κάνω. Απλά ήθελα να μάθω πρώτα κατά πόσο αυτή η απόθεση είναι τοξική και αν προέρχεται από την εγκατάσταση της οικοδομής στην οποια είμαι ενοικιαστής (για να άρπαζα τον ιδιοκτήτη). Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστώ πολύ κύριοι "jimevi" και "antloukidis".
  5. "antloukidis" σας ευχαριστώ πολύ και πάλι! Πράγματι, σταμάτησα να χρησιμοποιώ το νερό της βρύσης από την πρώτη ημερομηνία που ανίχνευσα το ίζημα. Οφείλω να σας εξομολογηθώ ότι απευθύνθηκα σε σας, τους πεπειραμένους επαγγελματίες, προκειμένου να γλυτώσω αυτήν ακριβώς την ανάλυση, τόσο γιατί εδώ στην Θάσο δεν παρέχονται τέτοιου είδους υπηρεσίες αλλά και, δεν σας το κρύβω, εξαιτίας του κόστους. Θεώρησα λοιπόν πως ίσως κάποιοι επαγγελματίες του αντικειμένου όπως εσείς, έχουν ξανασυναντήσει τέτοιες εικόνες και είναι σε θέση να αποφανθούν. Και πάλι σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  6. "jimevi13", σας ευχαριστώ για το χρόνο και τον κόπο σας. Δεν γνωρίζω την ακριβή σκληρότητα του νερού (κατοικώ στη Θάσο) γνωρίζω όμως ότι είναι γενικά αρκετά σκληρό (χρειάζομαι διπλάσια από τη συνιστώμενη ποσότητα απορυπαντικού στο πλυντήριο ρούχων). Όπως εξήγησα και στον κύριο "antloukidis" πιο πάνω, το πρόβλημά μου είναι κατά πόσο τα ιζήματα του δικτύου στα οποία αναφέρεστε είναι τοξικά ή όχι (γιατί σίγουρα κάποια μικρότερα κομμάτια περνάνε από τη σίτα της βρύσης και καταλίγουν μέσα στον οργανισμό).
  7. "antloukidis", σας ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω το υλικό κατασκευής του δικτύου (είμαι ενοικιαστής). Το κτήριο όμως είναι κατασκευής 2017. Το πρόβλημά μου είναι κατά πόσο επιβλαβές είναι αυτό το ίζημα (ή "απόθεση", δεν γνωρίζω την επαγγελματική σας ορολογία γι' αυτό το υλικό). Γιατί σίγουρα, στο νερό που πίνω από τη βρύση της κουζίνας (απ' όπου και το στόμιο της φωτογραφίας) θα περιέχονται και κομμάτια του υλικού που, λόγω του μικρότερου μεγέθους τους από τις τρύπες της σίτας του στομίου, θα καταπίνονται.
  8. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Θα μπορούσε κάποιος ειδικός να με διαφωτίσει ως προς τη φύση αυτού του υλικού που συνεχώς συσσωρεύεται στη σίτα του νιπτήρα ; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.