Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νεκτάριος1996

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Νεκτάριος1996's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα και πάλι, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παραπάνω, οπότε συγγνώμη προκαταβολικά. Στην πτυχιακή μου η οποία είναι ενεργειακή επιθεώρηση κατοικίας, προτείνω επεμβάσεις ώστε να είναι ενεργειακά πιο αποδοτική, Αν σε σύστημα θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου, κάνω αντικατάσταση αυτού με συμπύκνωσης ή με πέλλετ, α) και στις δυο εναλλακτικές χρειάζεται αλλαγή λέβητα και καυστήρα; β) χρειάζεται κάποια άλλη αλλαγή στο σύστημα (δίκτυο διανομής, δοχεία διαστολή κ.α); αν κάποιος έχει κάποιο βοηθητικό άρθρο να προτείνει θα το εκτιμούσα, Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Καλησπέρα,σε επιθεώρηση κατοικίας θέλω να εξετάσω το σενάριο της προσθήκης φωτοβολταϊκών στην οροφή ισχύς 5 ΚW, στο καρτέλα επιφάνεια βάζω την καθαρή επιφάνεια των φωτοβολταϊκών σωστά; Επίσης παρατήρησα ότι η ισχύς δεν παίζει ρόλο στους υπολογισμούς (όσο και να την βάλω το αποτέλεσμα δεν αλλάζει), μπορεί να μου πει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτο;
  3. θερμιδομέτρηση (σε πολυκατοικία το καταλαβαίνω αλλά σε μονοκατοικία γτ), ρυθμιστικές βάνες κ.α
  4. Όσον αφορά τον πίνακα 5.5 είναι κατανοητά, απλά σε διάφορες πτυχιακές βλέπω και προσθέτουν πιο πολλά από τα παραπάνω που έγραψα εγώ ώστε να φτάσει κατηγορία Β ένα σύστημα θέρμανσης, γι΄αυτό ο προβληματισμός μου.
  5. Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι καινούριο μέλος και πραγματικά μπορώ να πω ότι με έχετε βοηθήσει πολύ σε αρκετές απορίες που είχα... Μια απορία δεν μου έχει λυθεί ακόμα, Κάνω την πτυχιακή μου η οποία είναι ενεργειακή επιθεώρηση κατοικίας και μετά προτείνω επεμβάσεις ώστε να είναι ενεργειακά πιο αποδοτική... Στην κατηγορία διατάξεων αυτοματισμού βρίσκεται στην κατηγορία Δ και με τα εξής θέλω να την αναβαθμίσω α) Προσθήκη ψηφιακής αντιστάθμισης β) Αλλαγή του κυκλοφορητή με έναν κυκλοφορητή inverter και γ) προσθήκη θερμοστατικών βαλβίδων/κεφαλών στα θερμαντικά σώματα Όλες οι παραπάνω επεμβάσεις το κατατάσσουν στην κατηγορία διατάξεων αυτοματισμού κατηγορίας Β ??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.