Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

mitsaina

Core Members
  • Περιεχόμενα

    193
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

File Comments δημοσιεύτηκε από mitsaina

  1. ποιου τρίτου? του παππού μου? Δηλαδή αν είναι να τα πάρει κάποιος άλλος θα μας λέγανε ποιος. Ή προθυμοποιείται το ΤΕΕ να κρατήσει τα χρήματα για το κράτος και όταν βγει εγκύκλιος να τα δώσει εκεί που πρέπει.....

  2. Επειδή δε θέλω να κλέψω τις εντυπώσεις, να διευκρινήσω ότι δεν είναι δικά μου τα σχέδια.

    Είναι κομμάτι των πρακτικών της ημερίδας, όπως και τα υπόλοιπα αρχεία. Νόμιζα ότι ήταν σαφές από τον τίτλο και δεν το τόνησα.

    Συγνώμη για την παρανόηση!

  3. Τα αρχεία τα έψαχνα καιρό και είναι από την ημερίδα που είχε γίνει στην Αθήνα στις 15 Σεπτέμβρη νομίζω, και το michanikos.gr είχε πάρει την πρωτοβουλία να καλύψει τις ομιλίες - μπορείς να το δεις στο WEB TV. Το θέμα είναι ότι εγώ τουλάχιστον δε μπορεσα να το παρακολουθήσω γιατί στο video δεν έδειχνε τις παρουσιασεις των ομιλητών. Τώρα νομίζω ότι γίνονται πιο κατανοητές οι ομιλίες και μπορεί κάποιος να βλέπει ταυτόχρονα τις παρουσιασεις και το video.

     

    Το θέμα που αναφέρεις είναι σοβαρό και πρώτη φορά είχα δει κάτι σχετικό στο περιοδικό ΑΤΜ: http://www.psdatm.gr/~psdatm/images/stories/207-DEKEMBRIOS_11-FEBROUARIOS_12.pdf στη σελ 24.

    Εκεί το αναφέρει : Η πιστή εφαρμογή των προδιαγραφών που ακολουθούν είναι απαραίτητη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η γεωμετρική ορθότητα της εξάρτησης και κατά επέκταση της τελικής μελέτης.

     

    Κάτι που για μένα είναι λάθος γιατί δεν έχω δει σε κανένα νόμο την υποχρέωση να αναφέρεις το όργανο και όλα τα σχετικά που και εσύ αναφέρεις.

     

    Η ανάρτηση στο συγκεκριμένο forum έγινε από εμένα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι διαφωνώ ή συμφωνώ με τις προτάσεις των εισηγητών.....

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.