Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vasileios Koklanis

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vasileios Koklanis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε άλλο forum συνάδελφος αναφέρει τα κάτωθι: Μόλις ενημερώθηκα από το Υπουργείο, ότι: λόγω συστημικού λάθους επικοινωνίας μεταξύ τρ. Πειραιώς και τρ.της Ελλάδος και Υπουργείου, υπήρξε πρόβλημα, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ. Η σωστή καταβολή των 400 ευρώ για όσους δεν πήραν, και η γενικότερη διόρθωση των σφαλμάτων, θα γίνει Δευτέρα 11/5 ή Τρίτη 12/5. Ήταν πάντως εξυπηρετικότατοι και απάντησαν αμέσως στα mail.
  2. Συνάδελφοι σχετικά με το πρόβλημα που είχαν κάποιοι σαν και εμένα που τους έβαλαν 200 ευρώ χωρίς τα 400 έχω ενημέρωση από δικηγόρους που μίλησαν με υπουργείο εργασίας. Τους ενημέρωσαν ότι είναι λάθος της Πειραιώς και θα το διορθώσει από Δευτέρα. Κάποια ονόματα έπρεπε να πληρωθούν τα 400 από Μ. Πέμπτη και η Πειραιώς τα παρακαρατσησε και δεν τα απέδωσε ενώ τουε τα είχαν καταβάλει από υπουργείο.
  3. Μέσα στο πανικό τους να πληρώσουν γρήγορα υπέπεσαν σε δεύτερο λάθος (μετά το φιάσκο με την τηλεκατάρτιση) χωρίς να κάνουν διασταύρωση . Έχει ακουστεί ότι στην τράπεζα Πειραιώς γίνονται αυτά τα ευτράπελα. Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό?
  4. Η άνθρωποι είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι. Μου έβαλαν 200 ευρώ ενώ δεν είχα πάρει προκαταβολή!!! Μήπως ξέρει κάνεις που πρέπει να απευθυνθούμε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.