Μετάβαση στο περιεχόμενο

Andreas80

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andreas80's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Άρα κανουν σωστά όσοι βάζουν την οικοδομική άδεια,την ημερομηνία ,το πότε έκλεισε ο ημηπιαιθριος τους κτλ...την ημερομηνία άδειας προσθήκης, κτλ...
  2. Ότι για το 2021 γίνεται μεταβολή το γνωριζώ,αλλά μεταφέρετε και σε άλλη χρονιά προς τα πίσω εάν το επιθυμείς??Είναι σίγουρο αυτό?
  3. Ειναι κλειστό το Ε9 του 20 προσωρινά.Η πλατφόρμα παίρνει από το 2021. Στο 2021 μπορείς να αλλάξεις πράγματα .Στον λογιστή σου αύριο το πρωί η την Δευτέρα το πρωί, τελευταία μέρα, για να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.
  4. Δήλωση του ΤΕΕ και του προέδρου του ότι η πλατφόρμα για την ταυτότητα κτιρίου θα είναι έτοιμη απο 1/1/2021.Αυτο μετά από παρέμβαση του για παράταση στα τετραγωνικά των δήμων.Αυτό αυτομάτως σημαινει ότι κατα την ταπεινή μου άποψη ότι λογικά αν έχουμε παράταση στους Δήμους θα έχουμε και παράταση στην ημερομηνία για τα αυθαίρετα μεχρι τέλος του έτους (η οποία ως είθισται θα ανακοινωθειμετά την επίσημη λήξη)για να μην υπάρχει κενό στις δηλώσεις και τις μεταβιβάσεις. Εκφράζω προσωπική άποψη.
  5. Μετά από Δήλωση του ΤΕΕ και του προέδρου του ότι η πλατφόρμα θα είναι για την ταυτότητα κτιρίου θα είναι έτοιμη 1/1/2021.Αυτο μετά από παρέμβαση του για παράταση στα τετραγωνικά των δήμων.Αυτό αυτομάτως σημαινεικατα την ταπεινή μου άποψη ότι λογικά θα έχουμε και παράταση στην ημερομηνία για τα αυθαίρετα μεχρι τέλος του έτους για να μην υπάρχει κενό στις δηλώσεις και μεταβιβάσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.